Hányadik héttől érdemes szülésfelkészítőre járni? Legjobb szülésfelkészítő tanfolyamok, tapasztalatok?
Jártam a 30.héttől. nem volt olcsó.
De 💩se ért...
Pénzkidobásnak tartom.
Full nem úgy zajlott a szülés, ahogy elmesélték. Azokat amiket ott istenítettek (kád, ilyen szék, olyan ágy.. ) na egyik sem volt.
Illetve nálam a vajudási póz sem volt választható, végig gépre voltam kötve.
Ezt leszámítva maga a szülés nagyon jó élmény volt, hamarosan újra átélem.
De ha tudom, biztos el nem mentem volna egy ilyen felkészítőre...
És ahogy az elöttem válaszolo írja, nincs az a tanfolyam, amivel erre fel lehet készülni. Akárhogy pontoz le itt bárki...
Én nem mentem, mert direkt nem akartam rápörögni a témára, hálistennek nem féltem a szüléstől, úgy voltam vele , hogy azért megnézem nyilván miket érdemes pakolni, mit érdemes vinni a szülőszobára, de ezen kívül semmit nem akartam tudni, hogy még véletlenül se ragaszkodjak valamihez, aztán csalódjak…
Nekem ez vált be :)
Persze volt meglepődés, hogy ez mekkora fájdalom, de aztán sikerült megszülnöm a kislányom és minden megszépült, tök jó élmény maradt a szülés és a kórházban bent töltött idő is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!