AngularJS mennyire bonyolult?
HTML-t, CSS-t, JavaScriptet és PHP-t tanultam webfejlesztésként, de szeretném magam továbbképezni, Angulart néztem ki. Még nem néztem komolyabban bele de első ránézésre tök egyszerűnek tűnik.
Mi a véleményetek, egy átlagos (fent említett) webfejlesztési képességgel mennyire bonyolult Angulart tanulni mélyebb szinten?
#13 Sajnos már többször tapasztaltam, hogy ebbe a topikba csak kötekedni járnak amit tükröz is az értékelés.
#11 Ha már kötekedés, a goto egy elavult dolog.....
Alapból a 0 pipás anonim egy troll aki szerint mindenki aki nem végzett legalább mesterdiplomát infóból és nem tud minden hardver szintű dolgot az "gányol" és nem tud programozni.
Angularnak azért jóval meredekebb a megtanulhatósága mint mondjuk egy reactnak. Én azt láttam hogy van mindkettővel álláslehetőség, szval én az alapján döntenék hogy melyik az amiben szívesebben dolgozol.
14: A troll az te vagy, aki minden nap hazudozik, a saját szubjektív, aznapi hangulatától függő véleményét drótozza bele a válaszaiba. Ezzel gyakran önmagának is ellent mondva.
Egyébként is, egy ilyen kérdésre milyen objektív válasz adható:
"mennyire bonyolult Angulart tanulni mélyebb szinten?"
Egyáltalán, ki az a kretén, aki egy ilyen kérdésre egzakt választ vár?
"Ha már kötekedés, a goto egy elavult dolog"
Lám, még ehhez is hülye vagy. A goto nem elavult. Ha valóban az lenne, nem kapna helyet az újabb dolgokban. De hát, kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!