A programozást ugye 99%-ban ülve végzik napi 8-10-12 órában?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy bugyuta kérdésnek tűnik elsőre, de múltkor pl. olyan interjúba futottam bele, ahol tesztelni is kellene az autók fékezését, és közben persze együttműködni és segíteni a programozókkal.
Vagy nem autóval, hanem szimulációban, egy ilyen tesztkörnyezetben.
Szóval az ilyenektől eltekintve 99%-ban ülve kell dolgozni ugye?
2022. júl. 5. 16:35
11/13 anonim válasza:
10 mesélj :D Jelenleg én is ezt csinálom de nem tudom hogy szerencsém van és mindenki ezt csináljka vagy csak nem veszik észre
12/13 anonim válasza:
Ez beosztás és munkahely függő az előző munkahelyemen elektromos motorokon dolgoztam mint programozó/tesztelő és amikor letesztelem megy e a motor szimulációban utána élesben is megkell néznem de a motor egy másik helyen van ahol nem volt szék (így a home office is ehhez kellett igazodjon mikor mész be)
Mostani munkahelyemen meg home office 5/5 nap
Szóval nem árt tisztázni mi is a munkakör pontosan
13/13 anonim válasza:
Home office miatt én már több mint 1 éve fekve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!