Milyen nyelvet kéne választanom?
A Python most a sláger kezdő nyelv, azzal nem lehet melléfogni, bár személy szerint nem ismerem.
Amúgy meg kb. tök mindegy, ha nem valami kihaló nyelvet választasz, akkor nem lehet mellényúlni. A programozás alapjait kb. bármin meg tudod tanulni és itt igazából ez a lényeg. Ha találsz egy nagyon jó, szimpatikus oktatóanyagot Javahoz, C#-hoz, Javascripthez vagy társaihoz, azok is megfelelnek.
(De azt azért jegyezzük meg, hogy a HTML NEM programozási nyelv.)
cobolt tudom javasolni
3-as nagyon professzornak képzeli magát, hogy fontosnak tartotta leírni, hogy a html nem programozási nyelv
"3-as nagyon professzornak képzeli magát, hogy fontosnak tartotta leírni, hogy a html nem programozási nyelv"
Te meg konkrétan nem tudsz írni, meg amúgy is egy ócska troll vagy, mert Cobolt javasolsz. Nem rohadt unalmas ez? :D Vasárnap van, legalább ilyenkor ne igyál, vagy ha igen, akkor ne ide irogass.
"oh és a python nem rossz, csak nincs semmi értelme ha van javascript"
Itt árultad el, hogy közöd nincs ehhez a szakmához.
"oh és a python nem rossz, csak nincs semmi értelme ha van javascript, amivel a webalkalmazások működnek, és 10 éve már a nodejs-el ugyan azokat meg tudod csinálni mint pythonnal (szerver oldal)"
Kíváncsi vagyok mennyire hatékonyan tudsz gépi tanulási algoritmusokat, mesterséges intelligenciát, gépi látást, Big Data pipeline-okat, CI/CD, Cloud és hálózat automatizációt fejleszteni NodeJS-sel...
"7: érvelj. Mond el, hogy miért nem jó egy javascripttel tanulni, amit használni is tud valamire. Várok tőld 3-4 érvet."
Nem erre reagáltam. Hanem arra, hogy a pythont próbálod hasonlítgatni a javascripttel.
Bemásolom neked amit írtál:
"oh és a python nem rossz, csak nincs semmi értelme ha van javascript"
De reagálva:
Nézz utána, hiszen erre is "a google megadja a választ 3 perc alatt"
Valamint kérdezz meg 3-4 Python fejlesztőt, hogy miért nem nodeJS-ben fejlesztenek, hiszen szerinted "10 éve már a nodejs-el ugyan azokat meg tudod csinálni mint pythonnal" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!