Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mért ad ki mindíg a gépem...

Mért ad ki mindíg a gépem kékhalált?

Figyelt kérdés

Állandóan még akkor is ha újra van telepítve és mindíg másmilyen fajtát 1Szer volt csak olyan hogy valamit 2x írt ki. A hibák okai: Elvileg a nemlétező videókártyám mert arra 2x is kijött. Meg volt hogy ahhogy újraraktam a gépet csak kékahalál jött ki nemtudtam őket fejbentartani. Mostmár a windows újratelepítésekor is kijön a kékhalál bármelyikkel nemcsak az xp -vel. A vinyóval nemlehet vaj mert többet is próbáltam bele.

Semmi más nincs benne hanem minden az alaplapból megy.

De az a legjobb az egészben hogy mostmár a "zsír új" gépem is elkezdte ezt és bele sem nyúltam. Lehet hogy az internet csinálja? De egyszersem hivatkozott arra.

Volt már szerelőnél mindkettő az új az 3x azóta lemondtam róla a régi 9x azóta arról is és a szerelők aztmondták megjavították (Mindíg máshova vittem őket) Most a közösségi házba járok netezni...

(Ja és sosem volt eggyikbe sem semmi más pl.: Hangkártya vagy videókártya, semmi!)

Létszives segítsenek!

Köszönöm!

2010. szept. 20. 19:20
 1/6 A kérdező kommentje:

Mosta a testvéremnél vagyok (nem a prártházban)

És kiadptt eggy hibaképernyőt: BAD_POOL_HEADLER

2010. szept. 20. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Driverhiba

[link]

2010. szept. 20. 19:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Milelyen driver? Még újratelepítés köben is kiadja pedíg azután jön még csak a driver telepítgetés.
2010. szept. 20. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Hello. Nos az sem mindegy, milyen op rendszert akarsz telepíteni az adott masinára. pl Black Edition, Winter Edition, vargáné és társai... Akár xp-t, akár Vistát, akár win7-et raksz fel, javasolt eredetit felrakni. :)

Ha esetlegesen eredetivel próbálkozol, akkor lehet még bios beállítás hiba. Javaslom a bios resetelését. Ha nem tudod hogy kell, kérdezz meg erről szakembert. íha ez sem segít akkor marad a hardwer hiba, ezt pedig ugy tudod le ellenőrizni legjobban, hogy minden alkatrészt egyenként kicserélsz, és ahol megszűnik a hiba, na ott lesz a gond. Ezt pl haver, barát, ismerős, vagy szaküzletben tudod megtenni :)

Remélem segítettem :)

2010. szept. 20. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Jah, amit még kifelejtettem. Lehetséges, hogy egy csúnya boot vírust szedtél össze. ( pl egy adott honlapról, amit sűrűn látogatsz.) Javaslom tehát még a HDD Fat32-ben való formázását ( már ha támogatja a HDD-d), majd ha ez kész, NTFS-ben is, és ezután rakd fel az op rendszert. :)
2010. szept. 20. 20:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm segítettél, de amint ítam mindent cserélgettem több hdd -vel is ez volt a baj ahhogy a gépbe került.

És win xp pro, home meg a win7 -tel meg a vistaval próbálkoztam.

2010. szept. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!