Megéri szoftverfejlesztőnek tanulni most?
"Ha 300 ezer neked jó akkor maradj itthon :d sok sikert."
300 nettot iskolas gyerekek keresnek fejlesztokent.
"Megéri szoftverfejlesztőnek tanulni most?"
Nem, már túl késő van. Aludd ki magad, majd holnap reggel.
"Miért van akkora hiány belőle?"
Mert többre van szükség, mint amennyi elérhető.
De ne legyen félreértés: a JÓ fejlesztőkből van hiány. Olyanokból, akik valahogy szereztek róla papírt, vagy netán csak hobbiból egy-két PHP-oldalt összedobtak, de nincs mögötte komolyabb tudás, elhivatottság, és kompetencia, olyanokból Dunát lehetne rekeszteni.
"Valakinek tapasztalat, hogy néz ki a munkahelyen egy nap? Nagyon stresszes?"
Nagyon munkahelyfüggő. Van, ahol egy gyengébb idegzetű ember hónapok alatt roncs lesz, de olyan is van, ahol élvezet dolgozni, és senki nem hajt, dolgozhatsz abban a tempóban, ami neked kényelmes.
"Szoftvertesztelő jobban megéri?"
Ha neked az jobban fekszik, akkor igen.
A hiányt azok után hogy megpróbáltam családomat megtanítani programozni és az osztályom után arra tennem hogy programozni megtanulni könnyű, DE jól programozni nehéz és persze a cégek a jó programozókat akarják míg most is sokan csak a pénz miatt elvégzik a képzést de semmit nem tudnak
Stressz szinten függ a helytől én például kötetlen munkaidőben vagyok így akkor dolgozom amikor akarok és a lényeg hogy legyen meg időre minden máshol meg lehet levágják a fejed ha 10 perc 0,01 mp szünetet tartasz
De még a legtöbb programozó is akit ismerek belefáradt 10-20 éven belül
Szóval legjobb tanács amit adhatok hogy programozónak tanulni nagyon megéri HA szereted a szakmát van hozzá logikád és nem csak a pénz hajt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!