Frontend vagy backend programozó vagy/lennél?
Mind2 egyszerre (fullstack).
Frontenden: Bootstrap + VUE ami még tetszik, tehát ezek nélkül nem szívesen dolgoznék, esetleg más keretrendszerekkel.
Backenden: PHP, azon belül is laravel.
Backendet jobban szeretem, akár PHP, akár C#-ról van szó.
Frontend, főleg a React és Angular manapság nagyon felkapott és jobban fizet.
De fullstack-ként is jó, ha megy a node.js vagy a golang.
#1 Neked van is most állandó melód? Vagy ha nincs, kapsz ilyen tech stack-kel projekteket? Csak mert a Bootstrap már kezd nagyon elavult lenni, a PHP meg újabban megint nagyon le van sajnálva, ez saját tapasztalat. Hiába tökjó framework a Laravel, sajnos kevés helyen lehet használni. Kár, mert amúgy én is szeretem.
#4:
Túl sok melóm is van, főállás mellett is.
Nem látnám, hogy a PHP és a laravel kombóval bárhol gond lenne. Persze vannak bizonyos feladatokra jobb megoldások, de én úgy vagyok vele a PHP webre lett kitalálva és erre az egyik legjobb nyelv valóban. A laravel meg sokat a kezem alá ad és jól lehet vele haladni.
Frontend oldalon annyira nem vagyok otthon, nem tudom milyen jó opciók vannak a bootstrap mellett (na jó azért van amiről hallottam, hogy használják).
Nekem bőven elég a bootstrap, pont azt adja a kezem alá amire szükségem van, mivel nem szeretek designolgatni.
Egyik sem.
Hányok ettől a sekélyes, fos világtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!