Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ha Front-end fejlesztő szeretn...

Ha Front-end fejlesztő szeretnék lenni, online autodidakta mód a jobb, vagy egy tanfolyam ami heti 2 nap van?

Figyelt kérdés
Munka mellett szeretném megtanulni, szerintetek van értelme egy 300 órás délutáni képzésnek, vagy jobban járok olyan oldalakkal mint udemy, w3school?

2022. márc. 7. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell érezned, hogy mennyire vagy szorgalmas magadtól leülni, vagy hamarabb leülsz ha be van fizetve és van veszíteni valód. Manapság úgyis eléd tesznek majd egy tesztet interjún, hogy oldd meg, szóval senkit nem fog érdekelni még egy diploma sem, olyan munkaerőhiány van ezen a területen.
2022. márc. 7. 19:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Semmi értelme.

Én Udemy kurzusokat tudom ajánlani. Kb 12 euróért 30-50 órás kurzusokat tudsz venni, ahol midnent részletesen elmagyráznak és adnak egy struktúrált tanulási útvonalat.

Egyetem mellett én is vettem már legalább 4db ilyen kurzust és nagyon jók, főleg egy teljesen kezdőnek.

Én biztosan nem mennék el egy tanfolyamra, ahol ennél jóval kevesebbet, jóval lassabban és jóval drágábban rádnak a szádba, amikor ha akarod akkor akár mindennap otthon hajnali 2-ig otthon tudsz gyakorloni és tanulni online egy ilyen kurzus mellett, ahol sok esetben tudsz beszélgetni a szintén a kurzust megvevő diákokkal és a kurzust tartó "tanárral" is.

2022. márc. 8. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!