Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Lehet egyetemi hallgatóként...

Paj kérdése:

Lehet egyetemi hallgatóként szabvált indítanom?

Figyelt kérdés

Debreceni egyetemi hallgató vagyok tele jó ötletekkel, hogy milyen szabadon választható tárgyakat lehetne indítani, én is szívesen indítanám és oktatnám is, ha lehet.

Ha ez nem megoldható, akkor keresnem kell olyat aki indíthat és megkérni hogy indítson én meg intézem a többit?

Mik egyáltalán a feltételei, hogy indíthasson valaki?

#Debreceni Egyetem #szabadon választható tárgy #Szabadon választható tárgy indítása #Új szabadon választható tárgy #Szabadon választható tárgy feltétele
ma 00:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Hallgato? Es te oktatnad? :)

Eloszor szerezzel diplomat, vetesd fel magad az egyetemre oktatonak vagy kutatonak, onnantol mar tudni fogod. Ha a phd-t elkezded, lehet hogy az is eleg ha a temavezetod kijarja neked a targyat, aminek persze nem te leszel az oktatoja, de valoszinuleg mar beengednek majd orat adni.

ma 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!