Hogyan tudom egy Firefox programkódját lementeni, átadni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok programozó.Légyszi ne bántsatok!2022. jún. 1. 08:44
1/10 anonim válasza:
Na ez érdekes lesz, de szerintem fogalmazd át mit is szeretnél konkrétabban, de ha egy weboldalt szeretnél "lementeni" és a kódját használni saját célra, akkor ez így erősen felejtős, főleg mert a kód egy részéhez nem lehet hozzáférni az oldalak 99%-nál.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem. Foxpro. Elnézést elírtam. Ez egy adat lekérdező,modellező program. Másik program nyelvben lesz leprogramozva és a fejlesztőnek át kell küldenem a programkódot, hogy rá tudjon nézni
2022. jún. 1. 09:24
3/10 anonim válasza:
Tudtommal bármely program simán visszafejthető binárisból assembly-be.. de ettől még nem fogsz előbbre jutni.. 😶
4/10 anonim válasza:
Hát, mivel gondolom a tiétek a program, akkor hozzáférést adsz neki a repohoz, ez a legegyszerűbb.
5/10 anonim válasza:
Ha a Firefox forráskódjára vagy kíváncsi, akkor a Mozilla repokban nézelődj:
Ha pedig egy web app kódjára vagy kíváncsi, akkor max a fejlesztőtől kérdezhetsz, hogy nyílt forrású-e.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Nem fog sikerülni.
Léteznek ugyan visszafejtő, "decompiler" programok, de ezek használhatósága erősen megkérdőjelezhető.
Ha neked nincs meg a jelen program forráskódja, akkor nem tudod azt átadni az új fejlesztőnek. Nyilván ő nem egy gépiesen visszafejtett kódra kíváncsi, az azért tud tekintélyesen kusza lenni.
8/10 A kérdező kommentje:
Meg van a forráskód. Azt kell átadni.
2022. jún. 1. 18:11
9/10 anonim válasza:
Szóval az a kérdés hogy kell átadni?
Megfogod a floppyt a bal kezeddel és átnyújtod az ő jobb kezébe. :)
10/10 anonim válasza:
És mellékelsz hozzá egy USB-s floppy meghajtót is, mert különben már senki nem fogja tudni olvasni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!