Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » JavaScripthez milyen szintű...

JavaScripthez milyen szintű logikai készség szükséges?

Figyelt kérdés

Sohasem voltam penge matekból, gimnáziumban is max. a 3-as szint körül lavíroztam. A logikus gondolkodásom sem a legjobb, nem tudom, hogy ezen lehetne-e még csiszolni.

Egy Frontend fejlesztőnek, aki értelemszerűen teljesen elhatárolódik a backend résztől, milyen kilátásai vannak, ha mondjuk újra átveszi a gimnáziumi matekot tisztességesen?

2022. máj. 23. 13:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ezt most kinek írtad? Senki sem linkelt oldalakat.
2022. máj. 26. 00:36
 12/22 A kérdező kommentje:
Az előtted lévő tuskó igen.
2022. máj. 26. 00:39
 13/22 anonim ***** válasza:
2022. máj. 26. 06:19
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Wow #8 ez hogy jött neked, bevettél valamit?
2022. máj. 26. 13:53
 15/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ez már már klasszikus.

2022. máj. 26. 13:55
 16/22 NTBS ***** válasza:
0%
Megfelelő szintű.
2022. jún. 3. 16:00
 17/22 A kérdező kommentje:

Hű, de lepontoztak téged... o.O :DD

2022. jún. 9. 13:23
 18/22 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem mindenki túl tolja a matekot és logikus gondolkodást.

Igazából a legfontosabb tulajdonság, hogy ijedj meg, amikor ötleted sincs mit kéne csinálnod, mert sok szituációval találkozol.

Amúgy rettenetesen primitív dolgok vannak amit nagyon egyszerű megérteni.

2022. jún. 10. 17:59
 19/22 anonim ***** válasza:
22%

"Szerintem mindenki túl tolja a matekot és logikus gondolkodást."

Látszik, hogy próbálsz kompeználni erősen.

A túl és a tolja szavak egybe irandóak. Bár lehet, hogy túltolom a nyelvtant, de tudod, ez a megértés, az eredményes kommunikáció alapja.

2022. jún. 11. 08:47
 20/22 A kérdező kommentje:

Rendben, szóval az egy darab ponttal rendelkező válaszadó heves válaszaiból - főleg amelyek törölve lettek... - én arra következtetek, hogy matematikus végzettséggel (programtervező matematikus vagy matematikus és a többi) kell rendelkeznünk ahhoz, hogy Front-end fejlesztők lehessünk (és igen, van ilyen állás/munka/, ki hogy nevezi, mert egy törölt kommentjében, ha jól emlékszem, arra panaszkodott, hogy önmagában ez így nem létezik).

Linkelni nem fogok, csak be kell írni a keresőbe, és kiadja hány ilyen álláshirdetés található.

Az esetleges nyelvtani hibákért elnézést kérek, még az is lehet ezek azért történtek, mert nincs matematikus diplomám és ezzel együtt algoritmikus gondolkodásom :(

2022. jún. 11. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!