Mi ertelme az 5 mp-es kesleltetesnek belepeskor egy weboldalon?
Nálam az ügyfélkapunál nincs ilyen visszaszámlálás, csak egy sima redirect
Egyébként pedig vagy azért, mert úgy gondolta a weboldal készítője, hogy milyen menő, (de tévedett)
Vagy pedig valami brutális hack van a háttérben amihez kell idő, hogy lefusson a bejelentkezés utáni első oldal betöltéséig. Állami oldalnál ezt kinézném belőlük, de mint írtam, nálam nincs ilyen visszaszámlálás.
Amúgy nem csak Magyarországon vannak elcseszve a dolgok.. pl az USA katonasági oldalán csak IE-ben lehet jelszót változtatni, mert más böngészóben nem jön be az oldal... és ezt 2 havonta meg kell tenni, úgy, hogy olyan jelszó követelmény van, hogy gyakorlatilag lehetetlen neki megfelelni, ezért magán a jelszóváltoztatási oldalon ajánl fel 10 jelszót ami közül választhatok :D
Én se találkoztam vele, szerintem kiszámolja a belépő oldal, hogy kb mennyi idő múlva léphetsz be szerver terhelés függvényében (lehet még rá is számol).
Játéknál is van, hogy beraknak a sorba és kiírják hány mp van hátra kb a belépésig, de van hogy a sorszámot is odaírják, hogy hányadik vagyok.
Mert addig megjelenít valami üzenetet. Pl felhívja a figyelmet a személyes ügyfélszolgálat sok helyen zárva és kötelező a szájmaszk vagy kis boltokban csak 1 vevő tartózkodhatott egyszerre, bankoknál gyakori csalásra figyelmeztethet, stb
Vagy pl youtubon nézhetsz valami reklámot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!