Mennyibe kerül megcsináltatni egy webshopot?
Azta az nem is sok. Egy ilyen oldalra gondoltam pl:
Nem tudom mire van szükséged, nekünk ezt küldték nemrég emailban, bemásolom.
"
- Webáruház szolgáltatás STANDARD-1000: 3.490 Ft/hó
- Webáruház szolgáltatás STANDARD-5000: 4.990 Ft/hó
- Webáruház szolgáltatás STANDARD-20000: 6.490 Ft/hó (változatlan)
- Webáruház szolgáltatás PREMIUM-1000: 6.990 Ft/hó
- Webáruház szolgáltatás PREMIUM-5000: 9.990 Ft/hó
- Webáruház szolgáltatás PREMIUM-20000: 12.990 Ft/hó (változatlan)
- Webáruház szolgáltatás VIP-100000: 19.990 Ft/hó (változatlan)
- Webtárhely szolgáltatás ALFA: 7.990 Ft/év
- Webtárhely szolgáltatás BETA: 14.990 Ft/év
- Webtárhely szolgáltatás GAMMA: 27.990 Ft/év
- Tartalomkezelő szolgáltatás: 9.990 Ft/év
- Sectigo SSL tanúsítvány: 5.990 Ft/év (változatlan)
"
Nem én szoktam igazolni ezeket, ezért utoljára 2020ban láttam ilyet, akkor évi 60 körül volt a díja.
Nagy boltoknál/cégeknél azért kell fejleszteni egyedi dizájmot, csak ez milliók.
Kimennek, létre hoznak a vezetőséggel közösen sok-sok megbeszéléssel egy vállalati dizájn dokumentumot ahol rögzítik pl. a fő színt árnyalattal, a betű típusokat mikor hová melyiket használják, a színvilágot és a témákat amik felhasználhatóak. Ez maga (Itt még semmi nem készült el csak a word fájl) milliós költség.
Aztán kimennek, fotózgatnak, kameráznak irodákban, telep helyeken, mezőkön, gép parknál, munka közben...
Ezek mind brutálisan nagy összegek. Sok munkaidő, annál is több megbeszélés (amiket kiszámláznak). Egy komoly weboldal tényleg brutális összeg de nem a web szerkesztő munkája amit ki fizetnek ilyenkor hanem a marketingeseké.
De megéri, (azt hiszem, nem vagyok marketinges, sőt utálom őket) ha látsz pl. két M betűt tudni fogod hogy mi az. És sokszor az ember ha nem is nézi sokáig a cég logóját / bármilyét, a színéről meg tudja mondani melyik cég az.
De ezekre csak nagyon komoly márka építéskor van szükség.
Ami egy kis cégnek kell ahhoz szerintem egy sablon alapján akár a felhasználó által létrehozott weboldal is kiválóan alkalmas.
Amit itt linkeltek az is egy sablonból készült ha jól láttam. Ha valaki ügyes és van ideje rá, ezt is feldobhatja egyedi ötletekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!