Ismeri valaki a pythonsuli.com-ot? Valaki megcsinalta mar a kezdő kurzust? Milyen?
SHIT!!
Ne REKLÁMOZD A HULLADÉKOT!
Én áprilisban (2019) beiratkoztam a kezdő kurzusra (Python Core) és a véleményem az oktatásról eddig teljesen pozitív! Még csak két alkalmon voltam (április 13-14), de teljes mértékben elégedett vagyok azzal, amit kapok az oktatások alkalmával.
Kéthetente van oktatás szombati és vasárnapi napokon. Vannak gyakorló feladatok, illetve beadandó házi feladatok is. Én az egyik gyakorló feladattal nem igazán boldogultam, írtam az oktatónak egy e-mailt és egy órán belül kaptam választ, hogy mi az, amit benézek és miért nem működik a kód.
Ha ez a belinkelt Python for Kids Solutions dokumentum utalás akart lenni arra, hogy a PythonSuli oktatási anyagát ez lefedi, akkor idióta vagy! :)
Az első alkalommal a Pillow Library-vel nyertük ki fotók metainformációit és azok alapján szelektáltuk őket. A második alkalommal pedig a Web Scrapinget fogjuk venni, hogy hogyan lehet weboldalakról szövegeket, képeket és egyéb infókat letölteni és azokkal műveleteket végezni.
De ez mind-mind ott van a PythonSuli weboldalán a "Hírek" menüpont alatt, amit itt érhettek el: [link]
Tehát összességében én ajánlani tudom a PythonSulit.
Dolgoztam Robival együtt még a Digicben, aki az oktatásokat tartja. Nála jobb tanárom nem volt eddig! Szerintem ha programozni tanulni szeretnél, nála jobb embernél nem is teheted. Korrekt, kedves és nem csak ledarál mindent hanem ténylegesen segít. Én miután nála tanultam, dolgoztam egy kinti híres VFX - es stúdióban is, és megvoltak lepődve, hogy milyen átlátható kódokat írok.
Robit szerintem nem mellesleg mindenki ismeri a szakmában.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!