Csipkebokor kérdése:
Word állományból hogyan lehet ebook-ot készíteni?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 19:02
1/11 anonim válasza:
Fájl/mentés másként listáját nézd meg, találsz-e megfelelő formátumot rá. Ha nem, akkor külön konvertáló program vagy online szolgáltatás segíthet (Google: docx/pdf [vagy amilyen formátumod van] to [kívánt formátum], pl. doxc to epub).
2/11 anonim válasza:
A Calibre tud Word dokumentumot kezelni, és olyan formátumba alakítja (epub, mobi, azw3 stb.) amibe szeretnéd.
3/11 anonim válasza:
Általában felesleges, Kindle esetén elküldöd magadnak emailben, a többi gondolom olvassa.
5/11 Peter Drag válasza:
Én ezt szoktam használni:
6/11 anonim válasza:
#3 Wprd-ot általában nem olvassa. Lehet Kindle pont igen, de ami nekem eddig volt csak a hivatalos ebook formátumokat nyitja meg, és a pdf-et.
7/11 anonim válasza:
#6 Szerintem olvasd el még egyszer.
8/11 anonim válasza:
#7 Elolvastam, ezt írtad:
"Kindle esetén elküldöd magadnak emailben, a többi gondolom olvassa."
Ebből nekem az jött le hogy Kindle esetében elküldöd magadnak - OK, elfogadom - más olvasók esetén meg "gondolod olvassa". Erre válaszoltam hogy nem olvassák...
9/11 anonim válasza:
#8 Elég sok ebook-olvasó specifikációjában ott van a doc/docx, az enyém támogatja, csak ebből gondoltam. A Kindle pedig...
10/11 anonim válasza:
Ha pdf-et tud kezelni, akkor el tudod menteni pdf-be. Ha mégse, akkor egy pdf nyomtatóval nyomtasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!