Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Word-be hogy kell táblázat...

Word-be hogy kell táblázat jegyzékét csinálni?

Figyelt kérdés

Az ábra jegyzék megvan, de amellé azt mondták kell még egy táblázat jegyzék is.

Illetve ezek az esettanulmány végére vagy elejére mennek?

2021. ápr. 19. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy kell, mint az ábrajegyzéket, csak kiválasztod, hogy a felirat "táblázat" legyen.

Bővebben:

Amikor ráviszed az egeret a táblázatra, akkor bal felül megjelenik egy kereszt. Arra jobb klikk és "felirat beszúrása". (De úgy is lehet csinálni, hogy manuálisan kijelölöd az egész táblázatot és jobb klikk, csak szerintem egyszerűbb a keresztre rákattintani.)

Képaláíráshoz beírod, amit szeretnél vagy hagyod alapértelmezetten.

Felirat-nál kiválasztod, hogy "táblázat".

Ezt megcsinálod az összes táblázatnál.

---

Utána a felső menüből beszúrod az táblázatjegyzéket a kívánt oldalra a következő módon:

Hivatkozások menüpont -> Ábrajegyzék beszúrása.

Általános -> Ábrafelirat: táblázat (ez legyen kiválasztva).

2021. máj. 7. 17:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Így próbáltam én is, de hiába jelölöm ki a táblázatot és jobb klikk nem jelenik meg olyan hogy felirat beszúrása (minden más ott van ami képnél is) azt hidtem én csinálok valamit rosszul :/
2021. máj. 7. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A teljes táblázatnak ki kell lennie jelölve (ha több oldalas, akkor a többi oldalon is), hogy megjelenjen. Elvileg ezt csinálja az ikonra kattintva is, de próbáld meg kézzel kijelölni.
2021. máj. 7. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az 1./3. mondja. Ha ott nem találod, akkor kattints a táblázatba vagy jelöld ki az egészet, aztán a Hivatkozás fülön a Feliratok csoportban a Felirat beszúrása gombnak ugyanezt kellene csinálnia.
2021. máj. 8. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!