Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ingyenes applikációkészítő...

Csipkebokor kérdése:

Ingyenes applikációkészítő program van? Szeretnék applikációkat készíteni, amikkel külön elkészített fájlokat (könyv, képek, tanulmányok) nézhet meg, aki letölti. Szeretném úgy, hogy az eleje ingyenes, a többiért fizetni kell.

Figyelt kérdés

A fizetős verzióhoz valszeg kell a playpallal/googleval szerződni. A lényeg, hogy egy applikáció összejöjjön.

Valamikor programoztam (basic, dbase, algol, fortran, pascal, java), de az egészen más. Valami "környezet", fordító program, ... kellene.

Olyanra gondolok, mint a Vimeo, aminek segítségével ingyen videókat lehet készíteni; csak applikációkat lehetne.

Van ilyen?

2022. ápr. 8. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:

persze, hogy van

még ingyenes játékmotor is van, ami úgy működik, hogy akkor kell nekik részesedést fizetned, ha éves bevételed elérte az X ezer dollárt

Ha androidot és ios-t is le akarod fedni, akkor azért nehezebb dolgod lesz, de az sem lehetetlen feladat.

Android Studio, Unity...

ha rákeresel találsz megfelelő eszközöket

2022. ápr. 8. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:

"Ingyenes applikációkészítő program van? "

(Zárójel: az "applikáció" helyett nyugodtan használhatod itt is a "program", "alkalmazás", vagy "szoftver" szavak valamelyikét.)

Igen, létezik, nem is kevés. Mivel úgy érzem, hogy mobil platformról lenne szó, így kézenfekvő az Android Studio. Bár ahhoz elég komoly programozói tudás kell. De vannak egy adott alkalmazástípusra kihegyezett fejlesztőeszközök, mint pl. Unity, RPG Maker, stb., amikkel jóval kevesebb programozói tudással lehet bizonyos játékokat készíteni, és képesek mobilra is fordítani.

A Vimeo meg nem tudom, hogy jön ide, hacsak nem maradtam le valamiről, annak nem sok köze van a fejlesztéshez.

2022. ápr. 8. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:

#2:

szerintem azért írt applikációt, mert telefonos app-ról van szó

kb mind1 melyik szót használja, de ez talán több infót hordoz magában

A Vimeot röviden jellemzi is azzal, hogy: "Vimeo, aminek segítségével ingyen videókat lehet készíteni" :)

2022. ápr. 8. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok sikert.
2022. ápr. 8. 09:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Kössz a válaszokat. Nem játékot szeretnék készíteni, hanem könyvet szeretnék mindenki által olvashatóvá tenni. Begépelt fájlt szeretném, hogy telefonon bárki tudjon olvasni. Letöltöttem az Android Studiót, az ai2.appinventort, de a saját appjai sem működnek. Úgy vettem észre, hogy a lehetőségeknek csak 50%-át töltötte le, a minta app-okban szereplő utasítás-blokkok jó része nincs a számomra választhatók között.

Ha javaban írok egy programot, az mitől fog telefonon működni?

2022. ápr. 9. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
nézz tutorial videókat youtubeon, ott általában elég jól végig van vezetve a folyamat
2022. ápr. 9. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!