Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen cégek keresnek Java...

Milyen cégek keresnek Java gyakornokot?

Figyelt kérdés

6. félév végén vagyok egyetemen. A nyáron teljesítek kötelező gyakorlatot és úgy gondoltam már az utolsó félévemben is dolgoznék 20-25 órát.

Spring backend és full stack érdekel angularral, de az android is szóba jöhet kotlinnal.

Eddig kb 5 céghez jelentkeztem és abból egy hívott vissza, ahol már 2 interjú körön túl vagyok.

Abban kérnék segítséget, hogy nem igazán tudom milyen cégek keresnek Javával foglalkozó gyakornokot, azt meg főleg nem hogy mely cégek foglalkoznak springgel is.

Tehát jelenleg azt sem tudom hova adhatnám be a jelentkezésem.

Esetleg ha tudtok leírtok pár nevet? Be linkeltek pár oldalt?

(Akikhez eddig jelentkeztem mind azt mondták (még BME állásbörzén), hogy még nem korai a nyári gyakorlatra jelentkezni, szóval ezért is kezdtem el nézelődni, mert mire eljutok oda, hogy visszahívnak, végig meg 2-4 kör interjú, team fit stb... kb elmegy 1-2 hónap)

2022. márc. 31. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A nagyok kozul nem nagyon hasznal senki Springet. A popularisabb multik mar jellemzoen szoktak, GE Healthcare, EPAM, Tata, Siemens/Evosoft (itt erosen projekt fuggo), Bosch stb. Esetleg Wise.
2022. márc. 31. 18:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Akár Java EE is érdekelne, csak ahoz még semmit nem értek.

Mondjuk ahogy látom a kiírásokat nem is feltétlenül szükséges a tapasztalat vagy ismeretük ezeknek a technológiának a legtöbb helyen.

2022. márc. 31. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Angol meg csak ki van írva, azzal ne is foglalkoz, ha nem megy. Technológiailag van minden, mint a búcsúban, de nyilván tudják ők is, mi az a gyakornok. :)

2022. márc. 31. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Fentebb már írtak sok nagyot. Töltsd fel magad linkedinre, professionra. Ha a tapasztalatod, vlgzettséged alapján alkalmas vagy, kb 1000 ajánlatot kapsz... naponta.
2022. ápr. 2. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
#4-el egyetértek. Annyian írnak pl. LinkedIn-en, hogy már időm sincs reagálni. Gondoltam arra, hogy írok egy sablon szöveget és mindenkinek becopy-zom, de még arra se vettem még rá magam. :)
2022. ápr. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!