Hol ismerkedhetek olyanokkal akiket be tudok szervezni unity játék készítésbe?
Sokmindent megcsinálok de egyedül más mint társaságban!
Van blog ami foglalkozik a témával?
Csak magyarok, vagy angolok is?
Ott a hivatalos Unity fórum.
Én pl facebook csoportban szoktam nézelődni néha, gyakorin is találtam csapatot hobbi projektekhez, de haverommal csináljuk közösen, annyira nem keresünk másokat, max zenékre és egyéb assetekre.
Csak magyarok mert súlyos magyar tudás szükségeltetett a játékhoz mert kb 1500 olyan szavam van aminek nincs angol vagy latin megfelelője és bekerül a játékba. Pl Suba, ketrence, gyék, gömbőc, ragóca, bréva, és rovás írással írok bizonyos dolgokat. Amúgy kivállóan értek zene szerzéshez rajzoláshoz 2d és 3d szabadkézzel, csak saját textúrát vagyok hajlandó használni semmilyen ingyenest vagy fizetőst sem! Rossz hírem van számodra mert 33F sajnos kegyetlen az élet aki csak lányokkal programozik együtt.
Ez lesz a 6. játékom életem során és még tervben van pár.
Google keresőt keresek :D
Kb 8 általános elegendő azokra a hosszas unalmas keresgetésekre amire nekem szükségem van. Van egy csomó kérdésem amit rohadt vagyok beírni a google-ba.
Nem okoz problémát de dilettáns vagyok programozásból.
Azt jelenti hogy, ollózni tudok, felismerem mi mit utasít, de írni nem tudom. Ez olyan mint az angol nyelvtudásom, olvasni tudom írni nem, beszédet nem értem. De van progamozó ismerős a csapatomban felajánlotta ha megakadok segít, ő is várja a játék megjelenését, és ha nagy a baj van 3 programozó ismerősöm rajta kívül.
Egyedül fejleszted a játékot most?
Azért egy programozó jól tud jönni, főleg ha komolyabb teljesítmény is kell, mert az indie játékokban eléggé gusztustalan tud lenni, hogy 10x annyit eszik, mint egy normálisan megírt és fele/negyed annyi az FPS.
Építő jelleggel írom ezt. Az alapján amit, meg ahogy írsz én a közelébe nem mennék a fejlesztésednek. Hobbifejlesztés ahol rálőcsölnéd az unalmas melót másra - ha csicskást keresel fizesd meg az idejét.
A három programozó ismerős nem fog helyetted programozni, más dolog egy 15 soros kódban kijavítani egy szintaktikai hibát meg megint más nulláról bármilyen kicsit is komplexebb rendszert írni. Nagyon süt erről a komolytalanság, ilyen projektek napjában százával születnek és halnak is meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!