Van olyan ember, aki leprogramozná az ötletemet, "ingyen" (részesedésért cserébe)?
Van egy ötletem (webhely), ami reményeim szerint rengeteg embert bevonzana és nagyon is nyereségesnek tűnik. Jóideje dolgozok már a részletein, mondhatom, hogy elméletileg 90%-ban kész, de programozáshoz semmilyen szinten nem értek. Ehhez kellne egy társ, akivel még tovább ötletelhetünk és megvalósíthatjuk a projektet. 50%-os részesedést ajánlanék, amennyiben sikerülne közös nevezőre jutnunk a jövőt illetően.
Reális lehet, hogy találnék erre a célra magam mellé valakit?
Legalább valami általánosságot mondhatnál erről a hatalmas ötletről. Az is érdekelne, hogy hogy lesz ebből pénz?
Az se világos, hogy most mi kell neked. További ötletek vagy programozás? A kettőt nem valószínű, hogy megtalálod egy emberben.
"nyereségesnek tűnik" - végeztél piackutatást? konkurenciák a piacok? ha van, a te ötleted miben nyújt többet, mivel lenne jobb, mint a jelenleg elérhető opciók?
Ha találsz is valakit, szerintem nehéz lesz, mert egy bizonytalan jövőbe senki nem szeret belevágni. :)
Sehol.
Vagy ha szerencséd van, esetleg találhatsz valami szerencsétlen balekot aki bele megy ilyenbe.
Én is találkoztam már ilyennel a valóságban, jött hogy mekkora nagy hatalmas ötlete van, amit meg kéne valósítani, de fizetni nem akarna érte, max ha valami pénzt esetleg lát belőle egyszer, abból ad %-ot. Természetesen elhajtották a francba.
" ami reményeim szerint rengeteg embert bevonzana és nagyon is nyereségesnek tűnik."
Mi van ha ez csak egy tévképzet, ami a hozzá nem értésedből fakad?
Akkor szerencsétlen programozó ingyen dolgozott?
"de programozáshoz semmilyen szinten nem értek"
akkor tanuld meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!