Ingyen,hogy tudok elkezdeni dolgozni egyetem mellett?
Sziasztok ,most kezdem az egyetemet(programtervezői)ELTE
Szeretnék már a szakmában elhelyezkedni(nyilván nincs még meg a megfelelő tudásom) ezért ingyen, csak,hogy minnél hamarabb legyen tapasztalatom :)
Egyelőre verekedd át magad a matekos tárgyakon, sulin kívüli időben pedig ha teheted és van rá időd fejleszd magad.
Gondolok pl. arra, hogy:
- egyik órán megtetszett az Android programozás / React, Vue, akármi.. mélyedj el benne saját magad, csinálj appokat, olvasd át a dokumentációt, ezzel is rengeteg tapasztalatot lehet szerezni.
Aztán később, ha a suli mellett tényleg úgy érzed, hogy belefér a munka, akkor az előbb említett tanulási módszerrel össze tudsz szedni annyi tudást magadra ami egy gyakornoki helyhez elég lehet.
Hajrá, a lényeg a kitartás! :)
ELTE-n egy csomó projektre kerestek ingyen programozó munkaerőt a tanárok a faliújságokon, amikor oda jártam. Két tanárnak is dolgoztam így, összesen valamivel több, mint fél évet. Ok, visszanézve nem nagy cucc, de a semminél több és nem volt üres a CV-m, amikor rendes céghez jelentkeztem először.
Szobatársam szintén ELTE-n pénzt is kapott a munkáért. Valami EU-s támogatást megkaparintott az egyik oktató és abból valami nagyon kevés összeget megkapott a srác is. Azt mondta, fizuban duplázott kb, amikor az első rendes munkahelyére került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!