Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Megoldható, ha írok egy .html...

Megoldható, ha írok egy .html .css .js fájlt, akkor azt ne csak az adott PC-n érjem el, hanem bárhol máshol is?

Figyelt kérdés

Kezdő programozó vagyok. Csak tanulgatom a dolgokat. Zavar, ha pl. Laptopon kezdtem el írni vs code-ban, és aztán kedvem lenne folytatni, de mondjuk pc-n.

Megoldható, hogy elmentsem valami felhőbe mondjuk? Mint pl. Drive-ra menteném, aztán a másik gépen letölteném, és hozzáadnám megint a vs code-hoz. Dolgoznék rajta, elmentem feltöltöm megint drive-ra.

Ezzel így ugye megoldható, de hosszadalmas mentegetni, feltöltebi, aztán letölteni. Erre esetleg van egyszerűbb megoldás?

2022. febr. 17. 12:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%

Vagy marad a felhőzés, vagy pendrive-ozol

(Mindkét esetben legyen egy "háttér" biztonsági mentés, hogy ne elölről kelljen kezdened, ha valami gebasz van)

2022. febr. 17. 12:11
 2/17 anonim ***** válasza:
22%
Windows? Ott van beépített OneDrive, ha közvetlenül a felhőszinkronizációs mappában dolgozol, akkor minden eszköz ugyanazt a tartalmat éri el, és módosításkor rögtön frissül a tárhely tartalma, a gép bekapcsolásakor pedig egyből és automatikusan szinkronizál.
2022. febr. 17. 12:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Öhm.. bocs srácok, de a felhő, a pendrive, nas és egyéb hálózati megosztás alapvetően nem rossz (pl word doksi esetében) na de könyörgöm, ezek plain text fájlok!!!!!

Tényleg senkinek nem jutott eszébe a git?

Eleve jó lenne ha a kezdőket alapból erre szoktatnák, mert már alap elvárás az ismerete és használata, másrészről baromi hasznos, harmadrészről tökéletesen megfelel a célnak.

Gitlab és Github esetében is lehet privát repót ingyen létrehozni. GUI-nak pedig mindenki azt használ amit akar, nem kell konzolozni mindenképp. :) (nekem a gitkraken a favorit, de sajnos fizetős. ellenben ha windows-t használsz akkor a fork is jó alternatíva, csak az sajnos nincs linuxra)

2022. febr. 17. 12:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
git... elöbb utóbb mindenképpen meg kell tanulnod valami verziókezelö használatát. Ez a legjobb alkalom.
2022. febr. 17. 12:45
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen windowst használok. Szóval akkor nézzek utánna a gitnek. Az megoldja minden problémám? Ezenkívül még mire jó?
2022. febr. 17. 13:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes git-ben tárolni az ilyen dolgokat, bár ez nem válasz a kérdésre... git repo ugyanúgy lehet pendrivon és felhőben. Szóval ez nem azt mondja meg hogy hol tárolod, hanem hogy milyen formátumban.

Egyébként én Github-ra szavaznék, ha van jogolustságod git klienst telepíteni a gépeken ahol használnád.

2022. febr. 17. 13:32
 7/17 anonim ***** válasza:
11%

"Ezenkívül még mire jó?"

Hidegen tartja a sört és lehet vele parkettát is lakkozni.

2022. febr. 17. 13:46
 8/17 anonim ***** válasza:
27%
#7 ablaküveget beragasztani, egyletet alapítani. :)
2022. febr. 17. 14:00
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Egyértelműen GIT. Eleve ez a de-facto standard ha verziókezelésről van szó, másrészt sokkal egyszerűbb, mintha felhőben szerkesztgetnéd.
2022. febr. 17. 16:24
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

"Eleve ez a de-facto standard ha verziókezelésről van szó"

Azért ne bohémkodjunk már.

2022. febr. 17. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!