Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 2022-ben milyen programozási...

2022-ben milyen programozási nyelvet lenne érdemes elsajátítani?

Figyelt kérdés

Jelenleg 23 éves vagyok, és közgázhallgató. Szeretnék megtanulni programozni, és talán majd ezzel is foglalkozni. Az egyetemen nem válatnék szakot ezmiatt, szeretnék közgáz diplomát szerezni.

Önerőből milyen programozási nyelvet tanuljak. Én a html-re és a CSS-re gondoltam. Ezekre van kereslet a munkaerőpiacon?

Van itt esetleg olyan, aki egyedül tanult meg programozni? Tudom, hogy évekbe telik. De mégis mennyi az az idő, amíg lesz valami fogalmam arról, hogy mi is az a programozás? ... ez elég különös megfogalmazás volt lol.

Tippek, hogy hogyan álljak hozzá? Esetleg ajánlotok könyveket?

2022. jan. 26. 14:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Itt egy jó mondat hangzott el, a 24-es írta le. Íme:

mert ehhez szerintem elég elszántság kell és krvára szeretni kell, másképp magadtól meg nem tanulod.

Szóval, ha van hozzá tehtséged és tényleg érdekel, akkor mondjuk bő két év után lesz közöd a dologhoz. De előre szólok, hogy csak akkor leszel elég kitartó, ha ingyen is ezt akarnád tanulni, annyira vonz. Másképp csak az idődet vesztegeted vele.

2022. jan. 28. 15:59
 32/32 A kérdező kommentje:
Jól tudom, hogy a React és a jQuery mindkettő könyvtárak, amiket javascriptnél tudok kihasználni? Elég csak az egyiket megismernem, és tanulnom, vagy mindekttő kell?
2022. jan. 31. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!