Egy egyszerű honlapot ki miben készítene el?
Lenne egy fő oldal,egy kapcsolatok menüpont és egy galéria menüpont.
Semmi extra, semmi csicsa.
Tippek?
html váza megvan nagyjából
kb 30 kép
viszont nem tudom milyen tárhely kellene, illetve hogy érjék el mások is, még nem èrtek hozzá annyira
Wordpress.
Egyszerű oldalról van szó és nem értesz a témához, akkor egyértelműen egy sima wordpress weboldal egy ingyenes témával.
Kb 3-4 óra youtube tutorial után végig kattintgatot és nagyából olyan lesz mint amit megálmodtál.
Szinte már vártam, mikor jelenik meg az első,
"szerintem mindenre is használj WordPress-t" válasz.
Valaki esetleg tudja a választ mi van ennek a hátterében?
Az egyes válaszánál nem tudok, jobb megoldást, mondjuk én ilyen célra a [link] -t használom.
De nyilván kinek melyik statikus html generátor jön be
3-4 óra tanulás helyett ennyi idő alatt kész a weboldalad. Már ha megírtad előre a szövegeket, és kéznél vannak a képek, és van egy esztétikus 4-5 színből álló palettád, (Milyen színeket fogsz használni.) És azt is tudod milyen betűtípusokat használsz majd. Mondjuk ezeket nem célszerű túlzásba vinni maximum 2 típus, de legjobb ha egyet használsz és játssz inkább a különböző méretekkel, vastagítással, stb.
Domain legyen, másképp nem fogja látni, csak az akinek megmutatod, vagy megadod a konkrét linkjét és Ő is felveszi a linket a saját gépén a "hosts" fájlba.
Szóval Domaint és tárhelyet is tudsz viszonylag normális áron szerezni itt: [link]
És persze még másik több ezer tárhely szolgáltatónál. Én azért szeretem a forpsi-t mert nincs a domain össze nőve a tárhellyel. Ha át viszem máshova a weboldalt a domain szekcióban csak át írom a DNS rekordokat és rövid időn belül újra látható az oldal.
Ahol a tárhelyhez adják a domaint ott is működik ez, ha máshova vinnéd a weboldalt, de többnyire mindenestül kell költöztetned ami picit macerásabb.
15# A kérdésből nekem úgy tünt, hogy semmit nem ért a webfejlesztéshez. Meg persze ha itt kell megkérdezni, akkor ha érettségi szinten látott már HTML-t meg CSS-t, akkor is fogja valami könnyen szépre megcsinálni.
Ilyen esetekben tényleg egyszerűbb a wordpress.
Ez olyan, mint a biciklizés.
Ha vér profi biciklis vagy, aki ken-vág mindent ami biciklizéssel kapcsolatos, akkor tényleg a legegyszerűbb dolog összerakni a biciklidet (mert tegyük fel darabokban van) majd letekerni 20km-t, mint felülni a Buszra.
Aki életében előszőr lát biciklit, annak kb 20x annyi idő lesz mint busszal és még irdatlanul le is izzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!