Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Angular jó opció Spring mellé?

Angular jó opció Spring mellé?

Figyelt kérdés

Kb 2021 november óta elkezdtem springgel foglalkozni egyetem mellett és most hogy vége minden vizsgámnak ráfeküdtem erősebben. (konkrétan reggeltől estig) és alapvető web applikációkat csináltam, de mondjuk úgy hogy nem valami interaktívak :D csak adatbázisból olvasnak dolgokat és a backenden történnek a csodák.

Spring mellé milyen frontendes technológiát érdemes tanulni? Mivel semelyiket nem ismerem, így nem preferenciám sem, szóval az is szóba jöhet, hogy melyik a legkeresettebb Spring mellé?

Az angulart néztem és a Typescript nyelvel.

Van más jó opció? Vagy talán ennél jobb opció?

(A HTML, CSS, SCSS, Bootstrap cuccok mennek és minimálisan ismerem a javascriptet, de csak alap szinten használtam)

2022. jan. 25. 22:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Vue, React, Angular, mind3 jó opció és piacképes
2022. jan. 25. 23:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!