Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A programozás szakmában...

A programozás szakmában mennyire hátrány ha babája van a nőnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék ebben elhelyezkedni viszont sok helyen elutasítóak, ebben a szakmában mennyire?

2022. jan. 24. 06:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Ha határidőre, normálisan hozod a megfelelő minőséget, akkor nem érdekel senkit, hogy mi van otthon. Ha nem, igazából normális esetben akkor sem, mert ha szarul dolgozol, kivágnak akkor is, ha a gyerekeddel takarózol.

Amúgy én személy szerint úgy gondolom, hogy ne legyen már probléma a gyerek egy olyan munkakörben dolgozó esetében, aminél jobban szinte semmit nem lehet megvalósítani home officeban! Van rugalmas munkaidő csomó helyen, otthon lehet maradni csomó helyen, ezekkel a dolgokkal már meg lehet és meg is kell oldani azt, hogy úgy menjen a munka, mintha az embernek nem lenne gyereke.

Nem is értem speciel, hogy miért kell tudnia a munkahelynek róla.

2022. jan. 24. 07:12
 2/13 A kérdező kommentje:
ha beteg nem tudok dolgozni ezert felek
2022. jan. 24. 07:45
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
Semennyire. Programozóból (is) nagy hiány van, ezért ha értesz a szakmához, akkor nem fog akadályt jelenteni a gyerek.
2022. jan. 24. 08:08
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Mas szakmaban dolgozok gyereke is szokott beteg lenni. Ilyenkor vagy segit valaki (szulok/nagyszulok pl.), vagy vesznek ki szabit. Nem egy bonyolult dolog.
2022. jan. 24. 08:21
 5/13 anonim ***** válasza:
38%

Alapvetően nem tartozik ez az infó a munkaadóra...

Önmagában az, hogy gyereked van, nem számít, mert sehol nem kérdezik, nem kérdezhetik.

Ha te magad hozod szóba azért, hogy erre hivatkozva lógj vagy végezz félmunkát, akkor meg reménykedj, hogy jófej lesz a főnököd és tolerálja azt, hogy ugyanazért a pénzért (tetszik vagy sem) nem dolgozol annyit. Meg abban is, hogy a kollégáid jó képet vágjanak ehhez, mert sok embernek érthető okokból nem tetszik.

A f*sz kivan már azzal, hogy normális emberek viszik a hátukon a dohányszünetes, beteggyerekes csőcseléket...

2022. jan. 24. 08:45
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

"ha beteg nem tudok dolgozni"

Juj, akkor majd ha nincs kedvem dolgozni, én is benyögöm, hogy a gyerekem beteg és nem tudok dolgozni. Vagy megy a kutyám hasa, elvégre az is annyira érdekel bárkit és annyira kellene, hogy számítson, mint a pulyagondok.

2022. jan. 24. 08:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Törvény szerint meghatározott mennyiségű szabadnapod van. Ha beteg a gyerek kiveheted őket, ha elfogytak akkor elfogytak. Nyilván egy-két rendkívüli eset elmegy, de pont ugyanúgy neked is meg kell oldani a munkát, ahogy bárki másnak.
2022. jan. 24. 09:35
 8/13 A kérdező kommentje:

igen viszont nagyszulo mindenki dolgozik ...

most kezdi a bolcsit

szeretnek munkat valtani

Ahova bekuldtem rogton azzal kezdtek van e gyerek vagy tervezek e.... ezert felek

2022. jan. 24. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
hát ha még csak most kezded tanulni, akkor kb iskolás lesz amire tudsz a szakmában dolgozni
2022. jan. 25. 00:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem muszáj elmondani, de én nem szívesen mennék olyan helyre dolgozni, ahol ezt az infót titkolnom kell vagy zavar valakit.

Egyébként szerintem nyitottak ezen a területen, de neked is nyitottnak kell maradnod arra, hogy beteg gyermeked mellől, otthonról dolgozz, legalább valamennyit. Fontos, hogy lássák az igyekezetet.

2022. jan. 25. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!