31 évesen kezdtem el programozást tanulni (html, css, javascript, jquery, node, bootstrap), akkor "nem túl késő" még hogy ebben a szakmában az absolute beginner-ről indulva még találjak munkát?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 22:21
1/8 anonim válasza:
Tekintve, hogy programozást említettél és felsoroltál egy rakás szakkifejezést, ami összesen egy programozási nyelvet tartalmaz, szerintem indulj el más irányba.
2/8 Drone007 válasza:
Soha nem késő új dolgokat tanulni, csak az affinitásodon múlik mennyire fekszik neked a dolog. Ha nem sikerül mégsem a szakmában maradnod, akkor is tanulsz valami olyat, ami később máshol hasznos lehet.
De arra készülj fel, hogy ez sem egy gyors és könnyű pénzkereseti lehetőség. A komoly állásokhoz komoly tudás és tapasztalat kell, azt pedig csak kemény munkával érheted el, több éves tanulással.
Sok sikert!
3/8 A kérdező kommentje:
Drone: Köszi szépen. Valahogy én is így képzelem el.
Első felhasználó: Tisztában vagyok vele, hogy vannak jelölő nyelvek és vannak programozási nyelvek....De létezik maximális karakter szám is egy kérdés kirakásánál is ezért használtam "programozás" szót. Nem mentem bele a részletekbe....
2018. jan. 14. 09:32
4/8 anonim válasza:
Inkább arra célzott szerintem, hogy az informatika nem csak programozásból áll.
5/8 anonim válasza:
41 évesen sőt 51 évesen sem késő elkezdeni. Tekintve, hogy még minimum 30 éved van nyugdíjig, a világot is megválthatod többször ennyi idő alatt.
6/8 anonim válasza:
51 évesen diplomáztam mérnök-informatikán...
7/8 Mirk válasza:
És sikerült elhelyezkedni benne ennyi idősen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!