Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Pszeudokódot ki hogyan magol be?

Pszeudokódot ki hogyan magol be?

Figyelt kérdés
Vizsgára konkrét pszeudokódokat kérnek beugrónak. Ha előttem van el tudom magyarázni, azzal nincs gond. Viszont nem tudom helyesen leírni. Ötletek a bemagolásához?

2022. jan. 10. 06:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
#10 Te se lehetsz túlképzett, ha szerinted Eger és Miskolc a Tiszántúlon van :)
2022. jan. 11. 07:59
 12/20 anonim ***** válasza:
36%
Igen, valóban... akkor viszont Tiszántúl az csak Debrecen és Nyíregyháza. Márpedig egyik helyen sem ilyen vacak a programozás oktatás.
2022. jan. 11. 09:14
 13/20 anonim ***** válasza:

"Igen, valóban... akkor viszont Tiszántúl az csak Debrecen és Nyíregyháza. Márpedig egyik helyen sem ilyen vacak a programozás oktatás."

Szinte minden egyetemen a tanár kénye-kedve szerint megy a vizsgáztatás, szóval extrém esetben az egyik évben simán lehet, hogy mindenki pofára ötöst kap egy tárgyra, a következőben meg vért pisál mindenki a kettesért.

2022. jan. 15. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

szóval extrém esetben az egyik évben simán lehet,

Nem lehet. A vizsgáztató döntését is meg lehet óvni.

A vizsgán eleve csak a tanultakból, tehát a leadott anyagból végezhető számonkérés. Ha ennek valaki százalékra megfelel, akkor nem adható, hanem JÁR az érdemjegy.

2022. jan. 15. 21:10
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

"Nem lehet. A vizsgáztató döntését is meg lehet óvni."

Persze, meg lehet. Hány ilyenről hallottál és hány ilyen járt sikerrel? Én 2 elvégzett egyetemi szak után sem tudok ilyet mondani.

"A vizsgán eleve csak a tanultakból, tehát a leadott anyagból végezhető számonkérés"

A kérdés alapján nekem nem az jött le, hogy nincs leadva a tananyag, hanem hogy h..lyeség kódot bemagolni. De attól még számonkérheti.

2022. jan. 15. 21:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk C-ből úgy ment a vizsga, hogy fel volt írva 5 feladat (de ilyen "adott egy tömb, add vissza a legnagyobb elemet" bonyolultságú), azt kellett leprogramozni. Ahány feladat jó volt, annyi volt az érdemjegy. És lehetett netet használni, csak annyit nézett meg a tanár, hogy távoli asztal vagy chat ne legyen nyitva, hogy ne más csinálja meg a delikvens helyett.

Csodálkoztunk is, de azt mondta a tanerő, hogy "ha valaki a feladatot készen megtalálja a neten, az is jó, akkor jól tud keresni".

És még így is volt, aki megbukott! Mondjuk az nem tudom, mit keresett PTI szakon...

2022. jan. 16. 09:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a szoftver szigorlat volt a feltétele annak, hogy szakirányra mehess. A gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy megvolt, hány szakirányt fognak indítani, és annyi embert engedtek át szigorlaton, ahányan ezekre befértek. Ha mindenki mindent tudott volna, akkor is. Szóval a 13-ast meg tudom erősíteni.
2022. jan. 16. 09:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én Pesten az Óbudaira járok, ott is ugyanaz van. Épp most ment el egy beugróm.
2022. jan. 16. 13:13
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

15, te ennyire gyep vagy?

Mert - mondjuk - te nepáli embert még nem láttál életedben, attól még létezhetnek.

Nyilvánvaló, hogy a tanárok sem istenek, ők sem tehetnek meg mindent. Az is nyilvánvaló, hogy ha valakiről az életét befolyásoló döntés születik, akkor azt a döntést meg is lehet támadni. Az is tény, hogy erről a lehetőségről kevesen tudnak és még kevesebben élnek vele, mert hosszú távon szívás lehet a dolog vége, hiszen jobbára később is ugyanaz a tanár fog az óvást benyújtó fölött diszponálni. Nyilván nem a legjobban teljesítőket osztályozzák alul a tanárok, aki meg amúgy is kevés az inkább kussol.

Én egyébként magáról a lehetőségről tettem említést, nem arról, hogy ebből mennyi eredményes. Az hidegen hagy, engem már nem érint.

A tananyaggal kapcsolatos infót azok miatt írtam le, akik szerint sokszor olyasmit is tartalmaz a számonkérés, amit ők nem tanultak. Na, én meg ilyennel nem találkoztam, de attól még előfordulhat.

2022. jan. 17. 04:44
 20/20 anonim ***** válasza:
75%

"Nyilvánvaló, hogy a tanárok sem istenek, ők sem tehetnek meg mindent."

Nem azok, de nem is értem, hogy hogy merült fel a fellebbezés lehetősége, hiszen a kérdező nem írt olyat, hogy ők ezt nem tanulták volna.

A számonkérés módját pedig a tanár határozza meg, akkor is ha ökörség. Mi ellen szeretnél itt fellebbezni? Hogy ne kérhessen a tanár pszeudokódot?

2022. jan. 17. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!