Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Pszeudokódot ki hogyan magol be?

Pszeudokódot ki hogyan magol be?

Figyelt kérdés
Vizsgára konkrét pszeudokódokat kérnek beugrónak. Ha előttem van el tudom magyarázni, azzal nincs gond. Viszont nem tudom helyesen leírni. Ötletek a bemagolásához?

2022. jan. 10. 06:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

az algoritmust tanuld meg elsőnek, hogy mit-hogy és mért, sokkal könnyebb lesz utána

ne gondolkozz a kódon

2022. jan. 10. 06:14
 2/20 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos egyetemen-fősulin a magolásra mennek rá még ezen a területen is, így sok választásod nincs, csak az, hogy szó szerint megtanulod. Azzal átmész a vizsgán, de gyakorlatilag nem fogsz tudni semmit.
2022. jan. 10. 08:08
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

A magolásnak egyetlen értelme (?) van: némileg edzed vele a memóriádat. Bár annak is a kevésbé hasznos szegmenseit.

Az algoritmusokat megérteni kell. Ha tudod, hogy hogyan működik, akkor le tudod írni a hozzá tartozó kódot is.

2022. jan. 10. 08:40
 4/20 anonim ***** válasza:
69%
Ez melyik egyetem? Nekünk a programozás vizsgán konkrét dolgot kellet lekódolni C-ben, nem pedig pszeudokódokkal bohóckodni.
2022. jan. 10. 10:55
 5/20 A kérdező kommentje:
nalunk csak bohockodni kell de ugy ahogy a tanar konyvebe van... ha mashogy irod le bukta
2022. jan. 10. 11:27
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Melyik ez az egyetem? Mert ez egy vacak módszer.
2022. jan. 10. 11:45
 7/20 anonim ***** válasza:
46%
Ez nem egyetem.
2022. jan. 10. 12:06
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez volt. Ha nem szó szerint azt írod le, amit a tanár vár, akkor hiába jó a kódod, nulla pont. Tartok tőle, hogy Magyarországon minden egyetemen ezt várják el. Aztán csodálkoznak, hogy a friss diplomások semmit nem tudnak.
2022. jan. 10. 12:29
 9/20 A kérdező kommentje:
De egyetem a Tiszántúlon, konkrètabbat nem szeretnék írni :)
2022. jan. 11. 06:09
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

#9: Tiszántúlon 4 tudtommal 4 egyetem van: Eger, Miskolc Nyíregyháza és Debrecen.

Ebből Debrecen és Nyíregyháza kiesett, mert utóbbira jártam és ott nem volt ilyen baromság, előbbit pedig régebbről ismerem és ott sem ez a színvonal van. Egerbe a feleségem jár, igaz teljesen más szakra, de normális egyetemnek tűnik, tehát marad Miskolc. Eltaláltam?

2022. jan. 11. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!