Lehetséges volna az hogy programozóként dolgozzak?
Figyelt kérdés
Azonban nagyon rossz vagyok matekból és lassú is vagyok nekem ez csak hobbi angolul meg nembírok megtanulni csak az írott szöveget tudom értelmezni kB 70 százalékos pontossággal.
Csak kíváncsi vagyok hogy így mennyire reális a dolog.
2021. dec. 23. 10:49
1/12 anonim válasza:
Persze, lehetseges, kerdes, hogy hol es mennyiert.
2/12 anonim válasza:
Ambicióval, kitartással és szorgalommal eljuthatsz egy bizonyos szintre, főleg ha matematikából képzed magad.
3/12 A kérdező kommentje:
Valahol Magyarországon és olyan nettó 300k huf ért. Ez soknak számít amúgy rogramozói körben?
2021. dec. 23. 10:58
4/12 anonim válasza:
A kerdesben leirt kepessegeid alapjan kozszfera, kkv lehet realis neked, ott soknak szamit.
5/12 anonim válasza:
Ez egy pofonegyszerű kérdés. Tudsz programozni vagy nem? Ha tudsz, akkor lehetséges, hogy programozóként dolgozz, ha nem tudsz programozni, akkor nem. Ennyike.
6/12 anonim válasza:
foglalkozz mással, ne pocsékold az időt
7/12 anonim válasza:
Bővebb infó kéne. Mennyi tapasztalatod van, miket csináltál eddig, milyen nyelvről van szó, milyen területen szeretnél elhelyezkedni, stb...
"Valahol Magyarországon és olyan nettó 300k huf ért. Ez soknak számít amúgy rogramozói körben?" Kezdő szint kb, bár egy kis cégbe sztem sok lesz, profiként meg vicc összeg.
8/12 anonim válasza:
Nálunk a céllövöldés keres embert.
Oda beajánlhatlak.
9/12 anonim válasza:
A kerdesben leirt kepessegeid alapjan kozszfera, kkv lehet realis neked,
Közszférában nem alkalmazzák diploma nélkül, farokember.
10/12 anonim válasza:
#9 dehogynem alkalmazzák. Ezt tudnod kéne, te ezen a szinten mozogsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!