Manapság tényleg iszonyat sok anyag van fent a netten, de 90% -a egyből a sűrűjébe dob, és alap dolgok maradnak ki, amik nehezítik hogy megtud tanulni - érteni a működését a komplexebb rendszerekének.
Ha van lehetőséged, én mindenképp azt javaslom, hogy valamilyen oktatás - tanfolyam segítségével kezd az alapoktól.
De ehhez először nem ártana eldönteni, mit is akarsz programozni, mire, milyen platformra akarsz fejleszteni.
Aztán annak a roadmapján végig menni.
2021. dec. 14. 16:47
2/8 anonim válasza:
Szerintem kezdd a Pythonnal, egyszerű, könnyű megtanulni, népszerű, el lehet vele helyezkedni. Sok sikert, kitartást kívánok Neked.
2021. dec. 14. 16:50
3/8 anonim válasza:
#2: a Python szerintem is jó kezdésnek, már csak azért is mert megköveteli a behúzások helyes - szép formáját.
Ez pedig segít elkerülni, hogy ömlesztett trehány kódot gyártson. :-)
2021. dec. 14. 17:06
4/8 anonim válasza:
#3 Helyes meglátás, köszönöm szépen.
2021. dec. 14. 17:34
5/8 anonim válasza:
Az ált.isk. 1.osztályában... :P
2021. dec. 14. 18:04
6/8 anonim válasza:
Codegym. Én a javát kezdtem el, bár azt mondják, hogy nehéz, de ez engem nem érdekelt. Youtubon van egy 100 részes magyar videósorozat is.
2021. dec. 16. 09:11
7/8 anonim válasza:
Ha letöltöd a codegym alkalmazást, el tudsz olvasni mindent. Egyébként egy idő után fizetős
2021. dec. 16. 09:12
8/8 lcb válasza:
A Műszaki egyetem egyik informatika szakának bevezető programozási anyaga bárki számára elérhető az [link] -oldalon, ez a python nyelvet és a programozás alapjait, mint ciklusok, ki és bemenet, rekurzió... fogja megismertetni. Az anyagot, a BME volt, már-már legendásan jó tanárja Czirkos Zoltán dolgozta ki, az előadások jegyzete könnyen követhető, gyakran jól passzoló példákkal van átfogalmazva egy absztrakt működés. Nekem élmény volt ebből tanulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!