Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Programozni szeretnék megtanulni. Ehhez választanék egy nyelvet. Körül is néztem és azt találtam, hogy a tiny basic igényli a legkevesebb energia befektetést, mert alig van kulcsszava. Szerintetek kezdjek ezzel, vagy válasszak inkább valami mást, mondjuk másik basicet vagy pascalt, esetleg c?2021. nov. 30. 14:33
A kérdező szavazást indított:
Tiny basic
free basic
másik basic
inkább pascal
inkább c
más, alább leírom
20 szavazat
2/42 A kérdező kommentje:
Csak hobbi szinten programoznék. Elsősorban magamnak.
2021. nov. 30. 14:38
4/42 anonim válasza:
Én Pythont tanulnék a helyedben.
6/42 A kérdező kommentje:
Pythont semmiképp nem választok.
Csak olyan nyelv érdekel, ami nem interpreteres.
Van a házban egy ember, aki programozóként dolgozott és most tanít. Ő mondta, hogy a legjobb választás a basic, mert azt a legkönnyebb megtanulni.
2021. nov. 30. 15:25
8/42 anonim válasza:
Hát őszintén eléggé érdekes figura lehet a "mestered".
Mármint most tényleg 2021-ben mi a francot akar bárki kezdeni hobbiból a Basic-kel?
9/42 anonim válasza:
Baromság. A legkönnyebb tanulni a legnépszerűbb nyelveket, tonnányi oktató anyag és ingyenes library van hozzá. Az ég világon semmi nem szól a basic mellett, 2021 van nem a 90es évek.
10/42 anonim válasza:
Én konyítok egy kevéskét a programozáshoz, de nem tartom magam szakembernek. De valaki aki az akkor javítson ki ha nincs igazam.
De 2021-ben, aki "hobbiból" Basic/Pascal/C-t akar tanulni, annak mi a célja ezzel? Hogy összepötyög vele valami parancssoros bohóckodást és akkor örül magának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!