Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha megtanulnek programozni/IT,...

Ha megtanulnek programozni/IT, tudnék otthonról dolgozni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Vagy igen, vagy nem.
2021. nov. 17. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Elvileg igen, de a tapasztalat az, hogy ilyen komolytalan motivációval nem sikerül az embereknek. Egyszerűen vannak akik szeretnek is programozni és nem tudod őket lenyomni állásinterjún azzal, hogy "otthonról akarok melózni". Magyarul ilyen hozzállással ne is pazarold az idõd.
2021. nov. 17. 16:02
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Több év szakmai tapasztalattal, valószínűleg igen.
2021. nov. 17. 16:06
 4/11 anonim válasza:
78%
Én programozó vagyok egy pesti cégnél, itthonról dolgozom, csak egyszer kellett bemennem a szerződést aláírni. De amúgy simán megkövetelhetik hogy személyesen bent ülj, cégtől függ.
2021. nov. 17. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Magyarországon szeretik, ha bejár az ember...
2021. nov. 17. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Mármint programozni?

Ameddig így áll a dolog, kár azon rugózni hogy mindezt otthonról csináld.

BSC-t sem ördögtől való dolog elvégezni, utána már az embernek van fogalma mit hogyan kellene magától tanulnia hogy bekerüljön valahova szakmai tapasztalatot szerezni, ez amiről beszéltem 10 éves pálya út, sok sikert.

2021. nov. 17. 16:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Én már 3éve home office-ban dolgozok. :)
2021. nov. 17. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk, hogy te tudnal-e?

En tudok.

2021. nov. 17. 16:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Még egyetemre járok és rengeteg diákmunkánál jelezték, hogy lehetséges home officeban is csinálni.

Sok helyen úgy mondták jelenetkezésnél, hogy kb 80% home office és 20% bejárásról lenne szó.

Nyílván ez nem reprezentatív, de nekem eddig csak ennyi tapasztalatom van és ahogy most látom már egyetem közben is diákmunkánál rengeteg lehetőség van otthonról dolgozni.

Szóval rendes munkáknál is elképzelhető.

2021. nov. 18. 00:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Nalam 70-30%, de jobban szeretek bejarni, mert tul kicsi a lakasom ahhoz, hogy legyen egy kulon dolgozoszobam.
2021. nov. 18. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!