Nagyon szívesen megtanulnék pár italt keverni, de nem találok interneten olyan könyvet, ami erről szólna. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Lehet akár videok is. Bármi.2018. aug. 15. 16:55
2/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy lehet azon segíteni, ha valaki ennyire alap dolgokat sem tud megtalálni.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak tippelek, de szerintem egy linkkel lehet segíteni.
2018. aug. 15. 22:55
4/4 anonim válasza:
Nehany videot biztos talalsz a youtubeon, de en pl. ugy gondolom, hogy nem veletlenul vannak a mixer tanfolyamok. Tudom, eleg huzos az áruk, de szerintem ha lennenek italkeveresrol szolo konyvek a konyvesboltokban, akkor mindenki tudna onnan tajekozodni es elsajatitani a mixerkedest. Ha ennyire erdekel ez a dolog es megteheted, akkor fizess be egy ilyen tanfolyamra. Ha jol tudom par honap alatt elsajatithatod a szakmát, es jol is lehet vele keresni par helyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!