Hobbi játékfejlesztők vannak itt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy (szerintem) tök jó játékötletem, viszont egyedül kevésnek érzem magam a megvalósításához. Magával a kódolással nincs bajom, viszont a design az nagyin nem adja magát, nem tudok semmit kitalálni ami működne.
Ezért arra gondoltam, hogy ha van más is aki így hobbiszinten fejlesztget, azzal társulhatnánk (felőlem amúgy lehetsz akármilyen szinten, de én jelenleg egyetem és munka mellett azért nem tudok olyan sok időt belerakni).
A játékről annyit, hogy egy felülnézetes stratégiai/világépítő játék lenne, Unityban.
2021. okt. 26. 10:59
11/11 anonim válasza:
10# megalkotott játékaid hoznak rendes profitot? Play Store által
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!