Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Webfejlesztés Windows 11-en?

Webfejlesztés Windows 11-en?

Figyelt kérdés
Ha már feltelepítetted a Windows 11-et, és webfejlesztéssel (vagy igazából bármilyen más fejlesztéssel) foglalkozol, vettél észre különbséget a Windows 10 után? Leginkább sebességbeli különbségre lennék kíváncsi, ha van.

2021. okt. 12. 09:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
21%
Webfejlesztésre nem a Windows való.
2021. okt. 12. 10:28
 2/19 anonim ***** válasza:
64%
#1 na mesélj még!
2021. okt. 12. 10:47
 3/19 anonim ***** válasza:
61%
#1: Sohasem másban kell keresni a hibát! :-)
2021. okt. 12. 10:48
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
Én Linuxon dolgozom. Minthogy a webserverek döntő többsége is Linuxos. És csomó dolgot sokkal könnyebben meg lehet csinálni, mint Windows alatt.
2021. okt. 12. 10:49
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Tisztában vagyok vele, hogy nem a Windows a legtökéletesebb operációs rendszer fejlesztésre, de ha kérhetem, hanyagoljuk egymást győzködését. Engem csak a két rendszer közötti különbség érdekelne, ha valakinek sikerült már ebben tapasztalatot szereznie. Nekem még nem volt lehetőségem kipróbálni a 11-et.
2021. okt. 12. 10:51
 6/19 anonim ***** válasza:
25%

#5: "Engem csak a két rendszer közötti különbség érdekelne"

1.: Az egyik Linux, a másik Windows

2.: Valaki a Linux-ot szereti, valaki meg a Windows-t

3.: Vannak dolgok, amiket Linux-on könnyebb megcsinálni mint Windows-on

4.: De van jópár olyan dolog is, amit Windows-on könnyebb megcsinálni, mint Linux-on.

Hogy akkor mi a megoldás?

Rakd fel a gépedre mind a kettőt és ha a Linux-oz van éppen kedved, akkor azt használod, ha meg a Windows-hoz, akkor meg azt.

2021. okt. 12. 10:58
 7/19 anonim ***** válasza:
55%

#6: + semmi különbség sincs a Windows 10 és 11 között, csak ez utóbinak egy kicsit megint nagyobb a gépigénye és elkezdett hasonlítani a MacOS-re.

A MacOS meg hasonlít a Linux-ra.

Így végül majd összegyúrnak egy olyan operációs rendszert, ami ingyenes lesz (amit kétlek) ami senkinek sem szokatlan (azaz hasonlít a Windows-ra, a Linuxra és a MacOS-re)

2021. okt. 12. 11:02
 8/19 anonim ***** válasza:
51%

Html-ezek Visual Studio Codeban, illetve javazok Windows 11-en (fösulis tanulmányok) .Egy gond szokott lenni nyitott VSC-nél, Spotifynál és 3-4 Chrome fülnél… a szöveg meg kb minden bepixelesedik kb 3-4 óra után. Kb, mintha szét akarna esni a kép. Egy újraindulás után viszont semmi gond. Minden a régi. Gondolom csak valami driver probléma. Majd elmulik egy következö frissitésnél.

Illetve egy 2 hónapos Thinkpadnél aktiv használat esetén 8 óra üzemidöröl (Win10) leesett 5 órára (Win11). 😐 Gondolom nincsen túl jól optimalizálva még.

8GB ram, i5 11th a konfig.

2021. okt. 12. 11:08
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

"Engem csak a két rendszer közötti különbség érdekelne"

Itt Windows 10-re és 11-re gondolt a kérdező, nem Windowsra és Linuxra...

2021. okt. 12. 11:37
 10/19 anonim ***** válasza:
22%
#9: ...elolvastad a #7-est is mielőtt írtál?
2021. okt. 12. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!