Programozók, akik a szakmában helyezkedtek el! Hány évesen kezdtetek el programozni?
Figyelt kérdés
Érdekel a dolog, mivel 16 vagyok és most fogtam neki. Nem túl késő?2021. okt. 4. 12:40
11/33 anonim válasza:
"Én 42 évesen szereztem meg a diplomámat a Gábor Dénes Főiskolán."
És mennyire fölösleges volt!
12/33 anonim válasza:
11: Ezt az egy mondatot tudod a válaszadóról, semmi mást az ég világon. Ennyi információ közel a nullával egyenlő. Milyen alapon mondasz akkor erre bármit is?
13/33 anonim válasza:
(12) Köszönöm a véleményed. Nagyon sokan csak kritizálni járnak ide, főleg azért, mert anonim módon is meg lehet tenni.
14/33 anonim válasza:
#12 az 5-os valaszolo mar hetek ota reklamozza itt magat, ismert a teljes neve, lakcime, tanulmanyai, fel eletutja, munkassaga stb. Mostanaban valami hulladek programnyelvet promotal.
15/33 anonim válasza:
(14) Miért, szerinted más programnyelvet nem promotálnak itt?
16/33 anonim válasza:
15: De olyanokat amiket legalább a fejlesztőin kívül mások is használnak.
17/33 anonim válasza:
(16) De azokat sem használták mindig mások, valakinek csak el kellett kezdenie egyszer promotálni őket.
18/33 anonim válasza:
Sosem késő.
Én 13 évesen kezdtem.
Van olyan kollégám, aki majdnem 40 volt.
19/33 anonim válasza:
" Ezt az egy mondatot tudod a válaszadóról,"
Bár így lenne, de sajnos nem.
20/33 anonim válasza:
Már megint te?
Kevered a fórum fogalmát a személyes bloggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!