Milyen területen helyezkedjek el mérnökinformatikusként, ha nem szeretek programozni?
Tudom, kicsit fura kérdés.
Hamarosan végzek mérnökinformatikuskent, de már most érzem hogy nem szeretnék szoftverfejlesztéssel foglalkozni hosszú távon. Milyen karrierutakat tudtok, ahol kevésbé kell programozni, esetleg inkább emberekkel foglalkozni. Ehhez milyen mesterképzést ajánlanátok?
Hálózatépítés?
ha rám hallgatsz, nem mégy el mesterre, tudásban nem fog többet adni
Mérnökinformatikusként pont az, hogy a lehető legszélesebb skálája áll rendelkezésedre az ITban...
Ahogy az első is írta: Hálózati mérnök is egy jó irányzat (én az vagyok, így nem csak az egyik, hanem A legjobb ;) ) de általánosabban az üzemeltetési ágban kell gondolkodni, nema fejlesztőiben.
Dehát annyi tárgyad és szakirányod lehetett, ezt szerintem tudod te...
Amúgy egyetértek, Mesterképzésnek sok hasznát én se látom: Az ÓE-n nehéz is volt anno annak aki megpróbálta, és én is a BSC-mel jól elvagyok, pár éve külföldön is. (helyette csinálok Cisco certeket)
Egy hónapja volt (8éve fejeztem be a sulit) az első intrjúm ahol életemben először rákérdeztek, hogy nincs-e esetleg MSC-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!