Milyen programokat fejlesztettél?
Úgy gondolom, hogy a közétett programokból lehet tanulni.
Én a diplomamunkáamt Visual Basic 6.0-ban írtam "Turing-gép és felismerő automaták számítógépes szimulációja" címmel.
Video:
A program letölthető innen:
Az állományokat C:\Turing alá kell másolni, csak onnan indítható.
Írhatsz itt is kérdező, számítsd arra, hogy mindig is lesznek itt, és mindenhol, támadó jellegűek, de, ne törődj velük, mivel megeshet az, ami velem is megtörtént, az, hogy felkaptam a vizet, és ezért szabály-t szegtem, de jobb, ha csak jelentjük a válaszaikat, mindenféle reagálás nélkül.
Nos hát kérdező, ugyanúgy, estefele leszek fent, elmegyek biciklizni valamerre, kapsz tőlem mindenféle script-et majd, dos-os parancsoktól elkezdve, addig is, üdvözlet.
Hello Mone!
Írtam neked Discord-on. Nézdd meg és válaszolj, hogy leteszteljük, hogy működik-e.
Hello Mone!
Sajnos a Discord nem indul. Megadjam az email címemet privát üzenetben és ott beszélgethetünk?
Hello Mone!
A böngészőből használom a Discord-ot, "Itt valami történik!" hibaüzenetet küld. Felajánlja a "fiók hitelesítése telefonnal" lehetőséget, de nekem csak vezetékes van.
Hello Mone!
Mi az a fizikai motor? Javaslom, hogy email-ben folytassuk, mert a sok írigykedő ki lesz akadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!