Androidra mivel fejlesztetek?
Kipróbáltam az Eclipse-t. 4 óra állogatás után még mindig hibát jelzett, amire a fórumokon is csak hebegtek-habogtak, és sokan azt javasolták, hogy ha lehet, ne azt használják.
Android Studio. Macerás, kiforratlan, a 3-as Delphi nagyobb kényelmet biztosított, mint ez, de legalább működik.
Delphi XE5. Sikerült egy programozó ismerősömtől lepapírozva, adás-vételi szerződéssel jó áron hozzájutnom, tök boldog voltam, gondoltam, ezzel aztán tök király telós appokat csinálhatok. Tényleg a RAD-eszközökhöz méltó módon lehetett mind UI-t tervezni, mind kódolni, csak épp az előállított APK vagy nem volt hajlandó feltelepülni, vagy indítás után le is állt. A fórumokon szintén nem találtam rá megoldást, a srác, akitől vettem, meg csak Win alkalmazásokhoz használta, így ő sem tudott érdemben segíteni.
Android SDK fel van téve, NDK le van töltve. Esetleg valami ötlet, hogy miben szoktatok fejleszteni, amivel nem érzem magam a digitális őskorban, vagy esetleg amit nagyon megköszönnék, hogy valaki tudna-e segíteni a Delphis dologban? Mert ha működne, azzal piszok jó lenne fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!