Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért mondják sokan, hogy az...

Miért mondják sokan, hogy az MacBook-ok rosszak a programozás tanulásához?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 17:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem mindig jók a default beállítások, aminek ha nem néz utána, akkor szív.

2021. szept. 22. 14:55
 22/23 Takysoft ***** válasza:
47%

Hát a legsupportáltabb rendszer egyértelműen a Windows. Linux sokszor előnyös tud lenni, de néha nehézkes vele.

Mac alapvetően nem rossz választás. Főleg, ha van Parallels-ed, abban jól fut a legtöbb Windows-os cókmók is.

Amiről én tudok, hogy macerás most, az a Docker. Mert az M1 chip ARM-os, és a docker image-ek meg nem.

De ezen is dolgoznak, azt hiszem.

2022. jan. 31. 15:01
 23/23 anonim válasza:

Szerintem ez egy hatalmas hülyeség, én Macbookot használok és elég sok programozós tárgyam van az egyetemen. Soha nem volt vele gond, igazából mindent ugyanúgy lehet rajta használni mint Windowson/Linuxon csak 1-2 apróság van máshol. Szóval ha annyit meg tudsz jegyezni hogy a Macen X billentyűvel csinálod ezt, a Windowson meg Y-al, a Macen itt tudod megkeresni a solution-t a Linuxon meg amott, akkor soha nem lesz vele gondod.

Szépen futtatja a Visual Studiot, Xampp-ot, minden programom gyorsan lefut rajta.

Szerintem még hasznosabb is erre a célra a Mac, mivel a betekintési szög + kijelző oda-vissza veri a Windows gépeket.

okt. 20. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!