Hogy lehet ugy megtanulni angolul, ha csak programozás tanulásához kell az angol tudás?
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 11:55
1/6 anonim válasza:
úgy,hogy angol dokumentációt olvasol
2/6 A kérdező kommentje:
és honnan tudom, melyik szo mit jelent?
2020. márc. 1. 13:41
3/6 anonim válasza:
A Google translate, és real-time fordítóprogramok idejében élünk, és te megkérdezed honnan tudod melyik szó mit jelent. Amúgy meg kicsit kevered a szezont a fazonnal. A szakmai angol nem azt jelenti, hogy csak a programozáshoz kapcsolódó dolgokat tudod angolul, hanem hogy megtanulsz angolul, és PLUSZBA megtanulod a szakmai angolt. Az angol tanulást nem nagyon fogod tudni kikerülni ha komolyan gondolod a programozást.
4/6 A kérdező kommentje:
Ugy értem, hogy nem kell tudnom egy pohár vizet kérni, köszönni, autot bérelni, vezetni, stb. és legfőképp beszélni, vagy a beszélt szavakat ismerni. Nyilván egy cikket el kell tudnom olvasni, de abbol is csak a szakmait kell értenem.
2020. márc. 1. 14:47
5/6 anonim válasza:
Stackoverflow-n valahogy el kell magyaráznod angolul, hogy mit szeretnél. Tehát komolyabb komplex kérdést kell feltenned, mint egy pohár víz kérés. => Ha komplexebb már megy, akkor a pohár víz már könyökből fog jönni. :)
6/6 anonim válasza:
Tudom mire gondolsz, én se tudok papíron angolul, németből van nyelvvizsgam.
Én olvasni írni tudok angolul, annyi az egész csinalni kell és kialakul a rutin. Szakkonyvekben, fórumokon nincs nagyon durva nyelvtant tartalmazó mondatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!