Autohotkey, az ilyen jelek amik a leírásban találhatóak használata a regexreplace-be, hogyan?
Közel, elérkezek a feléhez, a tömörítő programhoz, ami valójában, részlegesen de jól működik, de, a regexreplace képtelen ezt becélozni:
XZač^‰…Ě0mĘP· (És az ehhez hasonlókat)
A program lényege, hogy bármit le fog tudni tömöríteni, több mint 92%-al kisebb-re. És, természetesen, ki is tudja bontani őket.
"A program lényege, hogy bármit le fog tudni tömöríteni, több mint 92%-al kisebb-re."
Ehhez a valóságnak is lesz egy két szava.
Amúgy, jól vagy?
Szia.
Alakitsd át vagy Hexáva vagy Asciivá és úgy tömöritsd le (pl '^' : asciiban 94 hexában pediglen : 5E
De az előttem szóló jót irt, nem fog összejönni, hogy mindent 92 %-ra tömöritsen (ha ez összejönne akkor milliárdos lehetnél az algoritmus eladásából).
Mi a Gond:
Letömörited a fájlt (legyen modjuk 10000 bájt méretű a tömöritendő fájl). Számoljunk csak 90 %-al, tehát a betömöritett fájl mérete 1000 bájt lesz (10 %). Ha most a betömöritett fájlt átnevezem és újra betömöritem akkor újra 10 %-kal számolva a méret már csak 100 bájlt lesz. Ha ezt most megcsinálom még 2-szer akkor kapok egy 4-szer tömöritett fájlt aminek a mérete 1 bájt.
Üdv.
"az egész az összefüggésről"
Igen, ez az ami baromira hiányzik belőle.
És hát igen, a random generátor az mindig script és ezt fontos tudni. Van sok hülye, akik úgy tudják, hogy az függvény, na de hol vannak ők hozzád, nem igaz?
"Van benne összefüggés ne aggódj"
Ja, hogy már tettél is bele?!
Értem. Értek mindent.
Én nem értek a program íráshoz, de egy hatékonyabb tömörítőprogram készítésén én is eltöprengtem egy picit.
Na jó, nem is picit, hanem sokat.
De az én ötletemben többféle tömörítési fokozata lenne a programnak.
Az első tömörítési "fokozatban" kb. az egyharmadára lehetne csökkenteni a fájl méretét.
A második fokozatban 2/11-re,
a harmadikban pedig 1/8-ad méretűre.
Viszont, kérdező, muszáj megkérdeznem, hogy a
"Tömörités bármekkora fájlt 2 bájtba!" is a te ötleted volt még 16 évvel ezelőtt? 😁
Nem, nem az én ötletem volt, mivel 16 évvel ezelőtt, 4 éves volnék. Az elképzelés egész jó. És, találtam a " ! hasonlókra is megoldást.
Nem kicsi, 1-2 gb-os lesz a tömörítő program, mire kész, viszont, ez ki fog tudni bontani bármit, és tömöríteni, egész jól. Mivel, 50 mb-os fájl-t, már letömörítettem vele közel 400kb-ra (Audió fájlt). Csak egy generátor félét kell írjam, hogy beautomatizáljam benne, az érzékelőt, ami tudja a dolgot és alkotja a dolgot. Tehát, ez egy olyan lesz, ami egy fájl alapján írja meg önmagát, 1-es és 2-es következeti szabály használatával. Viszont, minden esetben lesz egy minimum érték, amit bonyolultabb lenne átlépni, azért kell nekem ez a generátorféle dolog, amit megfogok alkotni, mert így, nem kézileg kell beírni a fájl-t, pár napba telt igazából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!