Fejér György kérdése:
A Lasarusban van lehetőség arra, hogy -amennyiben paraméterrel indítotom az exe fájlt-, akkor azt a paramétert lekérdezhessem a programon belül?
Figyelt kérdés
A tervezett programocskát VBS cript-ből indítanám, és az exe fájl mögé írt paraméterrel -ha ez a lehetőség adott a programban- tenném függővé a program futását. (Ugyanarról a paraméter-lekérdezésről van szó, mint pl. a VB szkriptben a 'WScript.Arguments(0)', vagy a Visual Basicban a 'Command' kifejezés.)2021. aug. 14. 15:43
1/3 anonim válasza:
Beírod a google-be hogy lazarus command line arguments és rögtön az első találat.
2/3 A kérdező kommentje:
Én lökött...! Rájöhettem volna, hogy így kell keresni...
Megint tanultam valamit, legfőképpen a keresési módszereken kell finomítanom...
Örök hálám üldözzön Téged (csak soha el ne érjen...:-)
2021. aug. 14. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!