Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozóként van lehetőség...

Programozóként van lehetőség részmunkaidőben dolgozni?

Figyelt kérdés

Tehát mondjuk nem akarok csak hétfőtől csütörtökig.

Vagy napi hat órát.

2021. jún. 23. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van.
2021. jún. 23. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen. De nagyon csökken úgy az elérhető fizetés. Vannak cégek amelyeknél "rugalmas" munakidőre illetve feladat határidóra is van lehetőség. azaz kapsz egy X határidőt amire készen kell legyél, és őket nem érdekli (ha jó a minőség) hogy az utolsó 1 napon csinálod meg, vagy az előtte lévő 3 hónapban...
2021. jún. 23. 18:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Nekem nem gond, csak gyakorlatot akarok szerezni.

Van már állásom, a kettőt akarom összehozni, ha kell egyéni vállalkozóit is kiváltok.

Amúgy kb mindenhol ez van, hogy ha nem teljes állásban vagy.

2021. jún. 23. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Van, ahol rugalmas a munka
2021. jún. 23. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Vanni van csak nehezebb behatárolni mint a takarítást. Magyarországon nem tudom van -e de aki keres az talál... Szabad úszóként szerintem könnyebb...
2021. jún. 24. 09:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt, hogy szabadúszó?
2021. jún. 24. 10:06
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 vállalkozóként dolgozol be valahova nem alkalmazott ként. Ilyenkor te osztod be az idődet. Vagy saját magad keresel közvetlen ügyfeleket.
2021. jún. 24. 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Ehhez miert szukseges szabaduszonak lenni? Eleg olyan cegnel dolgozni, ahol rugalmas munkaido van.
2021. jún. 24. 10:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Ja, jó.

De ezt írtam is, hogy nekem nem probléma.

2021. jún. 24. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 Nem szükséges csak van ilyen is. IT -ben nehezebb megoldani a részmunkaidőt. Ha a magad ura vagy akkor könnyebb... Nem találkoztam még rész munkaidős IT -s kollégával, ezért írom, de mért ne lehetne. HelpDesk, vagy Hotline oldalon ez biztosan jobban megoldható mint projekt munkákon, vagy folyamatos feladatokon. Helyzet és feladat függő. Meg kell próbálni...
2021. jún. 24. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!