Szegeden az egyetem mellett van lehetőség valamilyen részmunkaidős állásra?
Figyelt kérdés
2019. aug. 11. 13:47
1/6 anonim válasza:
Nem mindegy milyen szak. Orvosi mérnöki mellett nincs, bölcsész szakok mellett akár kettőre is.
2/6 anonim válasza:
Mégis milyen szak? Mikor szoknak már le az emberek erről, hogy az egyetemeknek tudajdonítanak valamilyen féle státuszt, nehézséget? Tudod, Szegeden is van baromi könnyű szak és baromi nehéz is, ugyanúgy, mint az eltén, bme-n, corvinuson is
3/6 anonim válasza:
Közvetlenül az egyetem mellett nem biztos, de 2 utcával arrébb, már lehet hogy van.
4/6 A kérdező kommentje:
Például hol lehet munkát kapni? Személyes tapasztalatokat írnátok?
2019. aug. 11. 16:27
5/6 anonim válasza:
Ha hosszútávra tervezel Telekom call centert tudom ajánlani. De rövidtávon nem éri meg. Melodepó, biztos kész... Diákszövetkezeteknél kérdezd meg, mik vannak.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra volt kíváncsi, hogy milyen a felhozatal Szegeden diákmunka terén és nem azt akarja itt kideríteni, hogy ő neki van-e ideje dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!