Hogyan működik ez az egyetemi kollégiumoknál? Ha egyszer kiköltözök x idő után, jelentkezhetek újra vagy ez csak egyszeri lehetőség?
Sziasztok! Tudom, még korai kérdés, de nagyon érdekel. Az egyetemet kollégiumban szeretném kezdeni. Azonban, ha úgy alakulna, hogy december-január környékén összeköltöznék a párommal, ugye fel lehet mondani a kollégiumot. De elgondolkodtam, hogy mi van, ha esetleg úgy alakul az élet, hogy mégsem tudunk együtt élni, anyagiak, stb. és akkor lehetőségem lenne újra felvételizni koliba és szeptembertől ott lakni? Vagy ha valaki egyszer valami oknál fogva kiköltözik, már nem biztosítanak számára helyet a későbbiekben sem?
Köszönöm ha valaki tud ebben segíteni!
Minden évben (sőt lehet félévente is) újra kell pályázni a kollégiumokra.
Ha jól tudom, az adott félvet ki kell fizetned, de fél év után már lemondhatod.
Ez jó hír! Köszönöm. Igen, azt néztem, hogy febr. közepéig ingyen ki lehet költözni, ha utána akkor egészen júniusig ki kell fizetni a kolit, akkor is ha már nem lakok ott.
Másnak van még valami tapasztalata erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!