Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire követhető, érthető,...

Mennyire követhető, érthető, és tanulható a következő blog anyaga? tkintermagyarul.blogspot.com

Figyelt kérdés

Szavazzatok! Köszönöm!

[link]

2021. aug. 12. 18:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A main() függvénnyel kapcsolatban azt a gyakorlatot követem, hogy ha egy osztállyal ábrázolok, bemutatok valamit nem használom, ellenben ha írok egy Snapszer kártya játék osztályt és a metódusok meghívása újra és újra meghívásra kerül, sorrendtől függetlenül akkor igen.
2021. aug. 15. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

"A tkinter Coderslegacy.com grafikus programozás alapjaival ismerkedhetsz meg ezen a blogon. A Python nyelv ismerete elengedhetetlen www.w3schools.com.

A szkripteket PyCharm Community Edition 2021.2 fejlesztői környezetben Jetbrains.com a Python 3.9.6 verzióval Python.org írtam"

Ha ez magyarul van akkor én vagyok Hole anyó. Ez az első bekezdés, de ebben max a legelső mondat van magyarul és érthető. A többi mondat az nem is magyarul van. Tovább nem olvastam, mert minek. Nem magyarul van írva. Akkor meg mi köze a címhez?

2021. aug. 18. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
És mi az a "widget"?
2021. aug. 18. 13:06
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

# Szerezd meg a képernyő (monitor) dimenzióját, méretét.

...

# Keresse meg a középpontot a monitoron.

...

# Állítsa be az ablak helyzetét a képernyő közepére

Itt egy kis "illesztés" nem ártott volna. És azért ez a "szerezd meg" elég sután hangzik.

Ez messze van a magyartól sőt...

2021. aug. 18. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!