Vágner réka kérdése:
Hogy tudnám visszaállítani? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy .srt fájlt letöltöttem, de véletlenül Windows Media Playerre változtattam a fájltípusát, és nem tudom visszaállítani. Valaki tudna segíteni?2021. aug. 4. 18:20
1/3 anonim válasza:
Bármi lehet a társított program, mert magát a fájlt nem kell elindítanod, azt a médialejátszó magától beolvassa. Ha ez mégsem működik, akkor társítsd például a jegyzettömbhöz, mivel az egy szövegszerkesztő, az .srt pedig egy szöveges fájl, és ha mégis meg akarod nyitni szerkesztésre, akkor helyes programhoz lesz társítva.
2/3 A kérdező kommentje:
És ha pl videóként szeretném megnézni? (bocsi ezt elfelejtettem a kérdésbe írni)
2021. aug. 4. 18:31
3/3 anonim válasza:
Az .srt fájl nem videó, abban csak szöveg van - videók felirata. Azt úgy tudod megnézni, hogy a videót elindítod és betallózod az .srt fájlt, vagy behúzod a lejátszó ablakába, vagy pedig ugyanazt a nevet adod neki, mint a videóé, és a lejátszó automatikusan betölti.
Olyat nem tudsz csinálni, hogy videóként nézed meg az .srt-t, mivel az nem videó. Lehet kevered azzal, hogy valamilyen videót akartál megnézni és letölti, de helyette ezt a feliratot töltötted le, és azt hiszed, ez maga a videó (ezért társítottad a videólejátszóval). Viszont ez a fájl nem (a) videó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!