Hogyan kell 3dimeziósítani a következő objektumot? Miért nem úgy néz ki mint a játékban? Mi kell hozzá? Milyen beállítás kell még? Lent a többi
Http://kepfeltoltes.hu/view/160506/furcsa_www.kepfeltoltes.hu_. Png
fenti képet ha megnézted láthatod hogy nincs 3d-s fonulata a texturának de miért?????textúrája piros és simson matricát ráraktam de nem jó mert sima a felület szar segíts pls
Te tényleg be vagy oltva az ellen, hogy bemutasd, amit csinálsz? Már a múltkor is ezt kértem tőled, most sincs másképp. Én speciel nem értem a kérdést, a mellékelt részletezést is zavarosnak találom, nem tudom, milyen játékról van szó, mit művelsz, és mivel vagy elégedetlen, a beállításaidból semmit nem látok, és egyáltalán: Mit kéne észrevennem a képen?
Gyanítom, hogy valamit másképpen képzelsz el a textúrázással kapcsolatban, mint ahogyan azt meg szokás oldani, de hogy mit, az a .blend-fájlból derülne ki, meg neked is az lenne a hasznosabb, ha abban sikerülne orvosolni a problémádat, és a módosítást összevethetnéd a te módszereddel.
Mesh filekent inportalom blenderbe es onnan akarom exportalni i3d fileba.
Csak a tanknak nincs dds fileja es nincs 3d kinézete
Muszáj ezt a vergődést?
Olvass el valami tutorialt az elejétől.
#7:
Nem, nem értem. Hova tetted föl azt a bizonyos mesht?
Hogy utána hogyan rakod be a játékba, arról fogalmam sincs, de amíg fájl nincs, addig még a blenderes részébe sem tudok belenézni. A renderelt látvány egyébként úgy néz ki, mintha a tank anyaga shadowless lenne, de persze még véletlenül sem az a panel szerepel a képen, hanem a dolog szempontjából érdektelen textúáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!